TAB píše:Škoda, že se vlákno zahltilo nepodstatnými příspěvky.
Můj osobní názor je, že vzhledově to má slušný industriální vzhled do nových moderních bytů/domů. Cena je astronomická a když to někdo chce tak proč ne. Naměřené parametry jsou pěkné a tak by to mělo asi +- vypadat u kvalitních produktů. Nicméně je tu určitě dost jiných výrobků s podobnými výsledky at už levnější nebo dražší. Zvuk posoudit nemohu neslyšel jsem.
Když se podívám na fotku vnitřní kontrukce produktů Soulution tak zase se mi to moc teda nelíbí..
Kvalitních zesilovačů je určitě více, asi by bylo dobré uvést pro objektivnost modely zesilovačů s podobnými parametry a přiložit odkaz s daným měřením, jak to udělal třeba Heretic. At víme, které jsi měl na mysli. Sám říkáš že jich je určitě dost, tak myslím, že by to bylo přínosné se podělit. Jinak bychom se opět bavili v nějakých domněnkách, které jsou o ničem . Souhlasím s boxerem, že kvalita vnitřní konstrukce mi přijde velmi nadstandardní, stačí se podívat dovnitř některých zesilovačů jiných značek a to teprve člověk nevěří , jakou to má cenovku, byt by to bylo mnohem levnější než soulution.