Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Má to i nějaké katalogové číslo?
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

Někdy je moc fajn zavzpomínat na staré dobré časy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Faithless boli vždy mojim čiernym koňom. Mal som ich tak potichu rád. Tento prvý album je paráda 

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Někdo tu psal, že LP od Music on Vinyl jsou shity. Přál bych mu slyšet tuhle desku... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Music on Vinyl mám dva albumy, sú parádne!!! Neviem, kto kritizoval, ale ja som veeeeeelmi spokojný!!!
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Konecne klud a cas si vypocut toto dielo

paradny koncert!
Btw Music on Vinyl mam minimalne jeden titul (Nightwish - Over the Hills & Far Away) a je to super.

paradny koncert!
Btw Music on Vinyl mam minimalne jeden titul (Nightwish - Over the Hills & Far Away) a je to super.
Matt Bianco. Keď som bol mladší tak som ich ddosť počúval, ide z toho taká pozitívna energia. Pred časom som si z nostalgie kúpil z druhej ruky LP. Zvukovo mi to príde celkom dobré, bohužial začiatok platne je nejak poškodený a pár krát to v prvej skladbe preskočí.

Keďže mám CD prehrávač v servise, tak teraz viac točím LPčka. Prevažne večer do slúchadiel. Včera išlo 2LP ELO - Out of blue. Nepatrí to síce medzi moje najoblúbenejšie albumy tejto kapely, ale je jediné na vynile, nehovoriac o tom že je tam asi najoblúbenejšia skladba mojich detí - Mr Blue Sky. 
P.S. Natrafil som na celkom podarenú koncertnú verziu: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w434vq8wm20[/youtube]
. Na živo to muselo mať správne grády.

P.S. Natrafil som na celkom podarenú koncertnú verziu: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w434vq8wm20[/youtube]
. Na živo to muselo mať správne grády.
Tom Waits - Swordfishtrombones. Na slúchadlá. Neviem či je to správny výraz, ale napadá ma len jedno slovo - naturálne. Highfidelity ako má byť!

saxofonovy orgazmus- Gene Ammons ..naozaj- The Big Sound-..mimo inych aj John Coltrane on alto sax vydane 1981- Prestige records
Jethro Tull - Songs from the wood - by Steve Wilson.
Jedním slovem - nejlepší zvuk na LP, co jsem asi kdy slyšel. Ta separace nástrojů, ta jemnost a barvy akustických kytar nebo vokálů, to nejde popsat. K tomu obrovská dynamika, no prostě bomba. LP zakoupené u našeho místního prodejce - nadšence - v Šumperku, žádná spešl edice z Japonska a pod...
Jedním slovem - nejlepší zvuk na LP, co jsem asi kdy slyšel. Ta separace nástrojů, ta jemnost a barvy akustických kytar nebo vokálů, to nejde popsat. K tomu obrovská dynamika, no prostě bomba. LP zakoupené u našeho místního prodejce - nadšence - v Šumperku, žádná spešl edice z Japonska a pod...
Dnes jen něco z kategorie "komerční" hudby
Amy Winehouse - Back To Black
Norah Jones - Feels Like Home
ZAS - ZAS
Vše vydáno u standartních vydavatelství, ale ve velice slušné kvalitě.
Amy Winehouse - Back To Black
Norah Jones - Feels Like Home
ZAS - ZAS
Vše vydáno u standartních vydavatelství, ale ve velice slušné kvalitě.

S pořízením nového grama jsem si zas po pár letech vychutnal Veather Report na LP a oprašuji další kusy 

- Přílohy
-
-
Alan a Miroslav Vitouš

Tony Crombie And His Orchestra – Twelve Favourite Film Themes. Vydala DECCA v Indii. Mono nahrávka stará vyše 50 rokov, ale musím konštatovať že je to jedna z mojich najlepšie znejúcich platní.