Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Stále aktuální.
Tak dnes jsem si vzpomněl na SYNKOPY - VÁLKA JE VŮL ...
Dead Can Dance - Dionysus. Na prvé počutie ma to vyslovene neohúrilo, ale určite ani nesklamalo. Je to v niečom iné ako ostatné albumy čo od nich mám. Každopádne sa teším na ďalšie skúmanie tohoto diela.

Les Baxter - Ritual Of The Savage. 180 gram - žltý vinyl. Moja prvá farebná platňa.
Je to zvláštna zmeska jazzu a latina, viem si to živo predstaviť ako hudbu z nejakého staršieho filmu. Asi to nie je pre každého, ale mne sa to páči.

Les Baxter - Ritual Of The Savage. 180 gram - žltý vinyl. Moja prvá farebná platňa.

Je to zvláštna zmeska jazzu a latina, viem si to živo predstaviť ako hudbu z nejakého staršieho filmu. Asi to nie je pre každého, ale mne sa to páči.

Venku deštivo, 5°C, tak co dělat jiného, než si pustit novinku, která včera u mě přistála.
První album zaujalo obzvláště netypickým obrázkem přebalu, no nelituji
dneska zachovalý vinyl - sběratelská raritka první třídy, jo
(1970)
dneska zachovalý vinyl - sběratelská raritka první třídy, jo
(1970)
- Přílohy
-
Užívám si ho, možná ještě lepší a temnější než nezapálena sirka z roku 2019
, jsem spokojen.
Nejak som sa nedal vyrušiť pôvodom tejto platne a užil som si fajn muziky. Neviem nakolko je táto ruská verzia zvukovo zmršená, nemám moc s čím porovnávať. Ale oproti tomu ako som to za mlada počúval na mono kotúčáku so vstaným reprákom je to určite pokrok.