Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Tu mám taky včetně klasické verze. Ruská verze určitě není zmršena.
Tom Waits - Swordfishtrombones. Toje jediné z mojej zbierky Waitsa na LP (ešte mám zo šesť CD). Nemôžem si pomôcť, ale tohoto pekelníka mám čím ďalej tým radšej. Postupne si rozširujem zbierku. Ešte je stále z čoho vyberať, aj keď po kompletnej discografii úplne netúžim. Sú albumy čo ma až tak neoslovili.

Johny Winter - 3rd Degree. V poslenom čase ma nejak prepadajú "blúzové" nálady, tak im dávam priechod.

Paul McCartney - all the best! 2LP - licencia Supraphon. Nedávno mal tento bard okrúhliny, tak som si povedal že si to pustím. Dostal som sa k tomu až dnes.

Ahoj JV, tohle je topovej výběr.
Label: Logic Records – 212 938, Ariola – 212 938
Country: Germany
Released: 1992

Včera jsem si donesl z obchodu/bazaru ve vynikajícím stavu. Komerční věc začátku 90. let (kdo by neznal It's my life). Tak jsem si to teď pustil... Zvukově naprosto špičkové. Skvělá dynamika, prostor, živost. Naprosto mě to uchvátilo a překvapilo. Můžu jen doporučit
Country: Germany
Released: 1992

Včera jsem si donesl z obchodu/bazaru ve vynikajícím stavu. Komerční věc začátku 90. let (kdo by neznal It's my life). Tak jsem si to teď pustil... Zvukově naprosto špičkové. Skvělá dynamika, prostor, živost. Naprosto mě to uchvátilo a překvapilo. Můžu jen doporučit
Janis Joplin, výběr Supraphon. Orig. obal desky, obsahuje rytmický hit
Move over - později převzali Slade
Move over - později převzali Slade
- Přílohy
-
Ze starého kufru na půdě při rekonstrukci střechy:
(Zaujal mě obal desky. Supraphon)
(Zaujal mě obal desky. Supraphon)
- Přílohy
-
J. J. Cale - Troubadour. Čerstvý úlovok z druhej ruky. Žánrovo je to taká zmeska folku, rocku, blues - asi najznámejšia skladba je Cocaine (asi známejšia v podaní Claptona).
Musím konštatovať že som zo zvuku tej platne nadšený. Neviem ako to v tých 70tych robili, ale zvuk mi príde (minimálne na mojich chrastítkach) fantastický. Poznáte to - keď to hrá dobre tak máte nutkanie to dávať stále hlasnejšie a stále je to počúvatelné.

Musím konštatovať že som zo zvuku tej platne nadšený. Neviem ako to v tých 70tych robili, ale zvuk mi príde (minimálne na mojich chrastítkach) fantastický. Poznáte to - keď to hrá dobre tak máte nutkanie to dávať stále hlasnejšie a stále je to počúvatelné.

Deska na jeden poslech a dost, není to můj šálek kávy, náhodilá koupě, pak dekorace sbírky.
Ale, že Supraphon...
Ale, že Supraphon...
- Přílohy
-
AC/DC - The Razor's Edge. Nepoznám od nich všetko, ale ak poviem že tento album patrí medzi ich najlepšie, tak asi nebudem ďaleko od pravdy.

AC/DC - The Razor's Edge. Nepoznám od nich všetko, ale ak poviem že tento album patrí medzi ich najlepšie, tak asi nebudem ďaleko od pravdy.

Ups. Pardon. Neviem prečo to nahralo dva krát.
Asi si to budem musieť ešte raz pustiť.
Asi si to budem musieť ešte raz pustiť.

Tak jsem dnes vyhrabal staré LP vydané 1986
Tango , Extra band , Katapult , Pumpa , Žentour, Yeti , Luboš Pospíšil , Natural , M. Pavlíček , V. Mišík , Heidi , Citron
Tango , Extra band , Katapult , Pumpa , Žentour, Yeti , Luboš Pospíšil , Natural , M. Pavlíček , V. Mišík , Heidi , Citron