Waldemar Matuška – Jo Ho Ho. Čerstvý prírastok. Miestami je problematický zvuk, neviem či je to zmršenou nahrávkou, alebo ohoblovanou platňou, ale inak je to fajn. Ten chlap má naozaj neskutočný hlas a dokáže s ním divy - od totálneho nežného zamatu po drsný chlapácky prejav. Určite jeden z najlepších spevákov v našich končinách, ak nie najlepší.
Leon Redbone – Champagne Charlie. Neskutočná pohodovka. Taká zmeska bluesu, džezu, možno až do country. Nie je to práve nejlepší hlas vo vesmíre, ale dokonale zapadá do atmosféry tej hudby.
Jak jsem se netrefil. V nostalgické vzpomínce na 80. jsem zakoupil 2LP Perls od kapely Bonfire ( 2016 ). Hrůza a děs. Z původní kapely už jen kytarista a zakladatel Hans Ziller. Je to jakýsi vzpomínkový výběr, ale bohužel znovu nahraný v nové sestavě. Ten zvuk skutečně hnus, slitý hlukot, zahuhlaný zpěv a ten obstarává David Reec ( dříve Accept ). Jejich CD z roku 1986 a 1987 jsou super hudebně i zvukově a byla to moje oblíbená kapela. No čas se nezastaví.
Doporučuje - n e b r a t !!!
Bonfire som videl aj nazivo svojho casu, ale ani tak ma velmi nepresvedcili...
Zato taky Powerwolf dokedy som ich nevidel nazivo, bral som ich ako taka tuctovka... ale presvedcili ma