Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Když je člověk sám doma a venku deštivo, musí toho využít . . .
KING BUFFALO - "The Burden Of Restlessness" z roku 2021 patří k těm albům, která bych si přibalil na pustý ostrov Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Barry White – Can't Get Enough. Fajn muzika, len mi tam chýba viac basov. Neviem či je to vydaním, alebo všeobecne nahrávkou.
Na 90% všeobecne nahrávkou.
Tri nové prírastky:
Tony Scott, Jiří Stivín, Rudolf Dašek - Rozhovory.
Za mňa stelesnejnie fajnej akustickej, nápaditej a pohodovej nahrávky s občasnými vokálnymi úletmi. Dávam 12 z 10tich bodov.
Al Di Meola - Cielo E Terra.
Popravde čo som mal možnosť na internete počuť nejakú jeho tvorbu, tak ma to moc nebavilo. Tento album mi sedí. Teším sa aj z pekného obalu.
Gustav Holst - The Planets.
Tak toto ma bavilo od A po Z. To sa mi pri klasike nestáva často.
Tony Scott, Jiří Stivín, Rudolf Dašek - Rozhovory.
Za mňa stelesnejnie fajnej akustickej, nápaditej a pohodovej nahrávky s občasnými vokálnymi úletmi. Dávam 12 z 10tich bodov.
Al Di Meola - Cielo E Terra.
Popravde čo som mal možnosť na internete počuť nejakú jeho tvorbu, tak ma to moc nebavilo. Tento album mi sedí. Teším sa aj z pekného obalu.
Gustav Holst - The Planets.
Tak toto ma bavilo od A po Z. To sa mi pri klasike nestáva často.
Stones, kompilace (1971) nálezový stav, po vyprání v lavoru vlažné vody
s přísadou saponátu na nádobí, oplachnut destilkou, osušen - hraje to.
s přísadou saponátu na nádobí, oplachnut destilkou, osušen - hraje to.
- Přílohy
-
Lechosi, nezkoušel jsi mýdlo s Jelenem. Určitě ještě perete v neckách na valše.
vole, sorry jako ale slušněji napsat nelze, není to poprvé co
bezdůvodně - nudou zřejmě - rejpeš do kšeftu
bezdůvodně - nudou zřejmě - rejpeš do kšeftu
Lechosi, nech si své rady o praní gramofonových desek ve vaně do pořadu ,,Vychytávky Ládi Hrušky:,,
Suzanne Vega – Days Of Open Hand.
Na prvé počutie ma to až tak nenadchlo, ale odstupom času začínam mať tento album rád.
Na prvé počutie ma to až tak nenadchlo, ale odstupom času začínam mať tento album rád.
PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON / 50TH ANNIVERSARY (PFR50LP1)
Dnes jsem si poslechl tuto výroční desku. Za mně teda hrůza. Čekal jsem že to bude alespoň stejně dobré jako remastery z roku 2016. Bohužel se ZYX to bylo místy opravdové utrpení. Zvuk chrastivý, zpěv natlačen do popření a hrozně vytažené basy a výšky. Jako kdyby někdo vzal dojebané LW cd, a nabůstroval tam basy a výšky. Mám ještě dobové německé vydání které nemám ve 100% stavu a chtěl jsem si polepšit. Tak jsem ho hned šel poslechnout taky a výsledek je jasný. Původní vydání hraje mnohem lepe. Bohužel tato hrůza doma nezůstane a budu raději shánět nějakého japonce.
Dnes jsem si poslechl tuto výroční desku. Za mně teda hrůza. Čekal jsem že to bude alespoň stejně dobré jako remastery z roku 2016. Bohužel se ZYX to bylo místy opravdové utrpení. Zvuk chrastivý, zpěv natlačen do popření a hrozně vytažené basy a výšky. Jako kdyby někdo vzal dojebané LW cd, a nabůstroval tam basy a výšky. Mám ještě dobové německé vydání které nemám ve 100% stavu a chtěl jsem si polepšit. Tak jsem ho hned šel poslechnout taky a výsledek je jasný. Původní vydání hraje mnohem lepe. Bohužel tato hrůza doma nezůstane a budu raději shánět nějakého japonce.
Rock And Roll 1955 - 1963 (Opus). Hladal som síce niečo iné, ale potešila aj táto starinka ktorú som popri tom našiel.
Rhapsody In Blue · West Side Story: Symphonic Dances.
Rhapsody In Blue · West Side Story: Symphonic Dances.
Come taste the band (česky: Ochutnávka) 1975
muzika dobrá (Hughes, Coverdale, Bolin) grafika
obalu strašná, na soudní arbitráž, tenkrát to komančům
prošlo, byli jsme rozvojová zem východních primitivů
(natož dnes?)
muzika dobrá (Hughes, Coverdale, Bolin) grafika
obalu strašná, na soudní arbitráž, tenkrát to komančům
prošlo, byli jsme rozvojová zem východních primitivů
(natož dnes?)
- Přílohy
-