Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Tuhle ženskou prakticky kdykoli
[youtube]mmyujJ7QctI[/youtube]
Je opravdu neuvěřitelné že tak mladý člověk dokáže něco takového
[youtube]mmyujJ7QctI[/youtube]
Je opravdu neuvěřitelné že tak mladý člověk dokáže něco takového
To mi pripomelo jedno "moudro" meho deda, ktery vzdychy rikaval:TJK píše:Je opravdu neuvěřitelné že tak mladý člověk dokáže něco takového
"Stari neni zadna zasluha, protoze kazdej starej blbec byval taky jednou mladej.....................................................blbec!"
O veku to tedy neni, Hiromi je zkratka uzasna....
V noci v sluchátkach ELO - No answer. Myslím že v dohladnej vhodnej dobe to pôjde cez bedne a to pekne nahlas (samozrejme s ohladom na okolie).
Momentálne mi z compu brnká Bob Dylan: Together through life. Taká príjemná pohodička.
Momentálne mi z compu brnká Bob Dylan: Together through life. Taká príjemná pohodička.
Dostal jsem chuť na Yes. Pouštím jejich box,
a čtu si výbornou knihu. Moc mě to baví.
V Bontonlandu mají poslední kousek za tuto skvělou cenu. Dá se platit paypal. http://www.bontonland.cz/yes-na-samem-kraji-utesu/
a čtu si výbornou knihu. Moc mě to baví.
V Bontonlandu mají poslední kousek za tuto skvělou cenu. Dá se platit paypal. http://www.bontonland.cz/yes-na-samem-kraji-utesu/
toto je na vinyle vynikajúce, starnú nám páni muzikanti, ale stále to vedia!
fox: Jsi mě telepaticky inspiroval . Dneska jsem večer po uklidnění domácí situace vytáhl své prastaré supraphonské vydání "Close to the Edge" a plně uspokojivě jsem si ho vyslechl.
Staré supraphonské ? To mě v mládí nakoplo k poslechu Yes a progresivního rocku. Mám jenom anglické a japonské. České vydání má kamarád a nechce mi ho prodat ani vyměnit.
Víte Vy mladší jakej to byl tenkrát problém sehnat v krámu licenční album vydané Supraphonem...Led Zeppelin I, Deep Purple - Come taste the band (s Bolinem)
Pink Floyd - The dark side of the Moon, Eric Clapton - No reason to cry, Carlos Santana - Greatest hits, Fleetwood Mac - Rumours, Bee Gees, Smokie a Elton John,
na koho jsem zapoměl ? Moc víc toho nebylo...
Pink Floyd - The dark side of the Moon, Eric Clapton - No reason to cry, Carlos Santana - Greatest hits, Fleetwood Mac - Rumours, Bee Gees, Smokie a Elton John,
na koho jsem zapoměl ? Moc víc toho nebylo...
Kvůli Odvrácené straně jsem stál frontu před knihkupectvím od pěti rána a stejně se na mne nedostalo - dostali jeden kus. Tenhle Yes jsem koupil po mnoha letech na burze. Obal troska, LP vypadá dost podrápaně ale hraje obstojně. A mám k tomu I odpovídající vintage zařízení, takže atmosféra je výborná. Akorát už nemám ten TG 120, TW 140 a RS 20 P, na kterých jsem to poslouchal tenkrát. Tak jsem přezbrojil na přístroje, na které jsem tenkrát slintal v katalozích - Dual CS 721, AIWA AA-8700 a Grundig Box 1600.
The Beatles - Abbey Road, Peter Gabriel - So, Paul McCartney - Ram, Weather Report - Heavy Weather, Eric Clapton, Crosby Stills Nash & Young Déjà Vu ..... Byl to vždycky svátek, když něco vyšlo. Objednával jsem si tyto LP přes HiFi klub, nebo Gramofonový klub i několik let dopředu.
Aby to vyšlo levnějc tak občas dávali obal s náhradním obrázkem, otřesný zelený byl Deep Purple a Fleetwood Mac rovněž měl jiné než origoš z kapitalistické ciziny.
Mám dojem že Abba rovněž byla u nás k dostání, to ještě soudruzi jakž-takž schválili...kdežto Black Sabbath, Alice Cooper a Kiss...červená plachta na býka.
Mám dojem že Abba rovněž byla u nás k dostání, to ještě soudruzi jakž-takž schválili...kdežto Black Sabbath, Alice Cooper a Kiss...červená plachta na býka.
Woodstock 3LP, Neil Diamond, Joan Baez, Dire Straits, Abba u Opusu, stejně tak Jon & Vangelis - to jen tak narychlo, co mě napadlo z hlavy.
Krátce před pádem systému (1989) Black Sabbath - Heaven and hell (R.J.Dio) opět v náhradním obalu...no a potom Deep Purple - Perfect Strangers v pravém obalu. Jo a trochu dříve - Janis Joplin Greatest hits. Koupit tohle v obchodě...za 80-120 Kčs to byla událost...
Gary Moore z roku 1990, Virgin Records, průměrné DR 13! Nová CD bohužel DR do 10:-(
[youtube]R_BxGG-y9ys[/youtube]
[youtube]R_BxGG-y9ys[/youtube]