má výjimečný hlas - čistý, prostý, bez podbízivosti a přitom barevný a s výrazemJV píše:Takéto môžem!
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
pro zajimavost neco o nastroji v predchozim videu - http://cs.wikipedia.org/wiki/Cink
Nikdy som o nej nepočul, ale teraz ju neviem prestať počúvať. Zatiaľ len na youtube, no už som si objednal nejaké CD od nej a teším sa na ne ako malý chlapec:) Sú to úžasné skladby. Ešte nikdy ma nič neuchvátilo tak veľmi ako toto.bh69 píše: naprostá dokonalost ...
Tuto nahravku mam ve flacu 24-96 a hraje to fakt skvěle, porovnal jsem to s CD vydanem k 25 vyroči.TJK píše:SACD rip remasteru Stevena Wilsona alba Aqualung ke 40-letému výročí.
Musím uznat že se velmi příjemně poslouchalo.
[youtube]oPnh2sa4Fek&list=PL372D527079E9CDC2[/youtube]
To je fajné!bh69 píše:[youtube]oPnh2sa4Fek&list=PL372D527079E9CDC2[/youtube]

Ja som si k večeri dal Jethro Tull - Heavy horses.

Je to jedno s mojich pvých CDčiek. Ešte neremastrovaná verzia a hraje to celkom fajn.
Nedávno som si púšťal Vaya con dios - Night Owls. Mám pocit že na tom albume je velmi zdôraznený hlas oproti nástrojom. Zdá sa to iba mne? Čo mám napálenú výberovku, tak tam mi to až také nepríde.

Poslouchám Rádio Čas, pravé rockové rádio. Slade, Kiss, Runaways, Sabbath, no co jenom chcete. Přístroj Sencor SC-220EQ je zachráněný z kontejneru.

[youtube]3glhy2V12ME[/youtube]
[youtube]1t8aLJcL7J4[/youtube]
EIVIND AARSET - Elektronique Noire
[youtube]Zs83J0eBjck[/youtube]
Jeho tvorba je velká paráda
[youtube]Zs83J0eBjck[/youtube]
Jeho tvorba je velká paráda
CINEMATIC ORCHESTRA - Everyday
[youtube]gX0loEiSn6k[/youtube]
Tohle je taky velká pohoda
[youtube]gX0loEiSn6k[/youtube]
Tohle je taky velká pohoda
Rudy Linka Trio: Trip
"Rudy Linka vysvětluje ........ název i vznik tohoto alba: na 1600 km dlouhé cestě vozem se svou dvanáctiletou dcerou si navzájem přehrávali své oblíbené snímky."
Nádherná deska.
Rudy Linka: Songs

"Rudy Linka vysvětluje ........ název i vznik tohoto alba: na 1600 km dlouhé cestě vozem se svou dvanáctiletou dcerou si navzájem přehrávali své oblíbené snímky."

Rudy Linka: Songs

tak som si rozšíril zbierku aj o tento kúsok a po čakaní na kuriéra môžem povedať, že je to nádhera...bh69 píše:[youtube]8EVUNvPAcYY[/youtube]
naprostá dokonalost ...
14. skladba Ciaccona ma očarila na prvý posluch. Na Youtube som tú správnu verziu nenašiel, tak som ju uploadol sám:
[youtube]QpPLsfvbs68[/youtube]
...133. sekunda ma pri hlasnejšom prvom počúvaní doslova prekvapila
Jednou bych si to rád poslechnul i na vinylu. 
[youtube]wEiRKpflgQA[/youtube]

[youtube]wEiRKpflgQA[/youtube]