Co právě poslouchám
- Hifi Sapiens
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co právě poslouchám
Dobrý večer všem příznivcům kvalitního poslechu,můj první příspěvek je do tohoto vlákna,protože ho nejvíc navštěvuji a hledám zde tipy na novou hudbu.Rád bych se též podělil co zrovna poslouchám a někoho možná inspiroval.Takže o příjemnou domácí pohodu se momentálně stará Ahmad Jamal-Live at the Alhambra,následovat bude Le Trio Joubran-Majaz http://www.amazon.com/gp/product/images ... 74&s=music
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Lepší pustit si muziku.All over Everywhere je název skupiny o které jsem se včera dozvěděl na jiném foru zabývající se hudbou,na Lopuchu v klubu Genesis,kde taky proběhla malá hádka.All over se točí kolem zpěvačky a multi instrumentalistky Trinny Kesner a Danna Brittona známým pro jeho projekty Bird and Building a Deluge Grande.Jako vliv udala Trinna třeba Kate Bush a Mercury Rev.Její hudba je amalgamem ženského hlasu,elementů symphonického rocku,indie folku a neocklasiky.Pro mne to má v sobě emoce sloučené i s velmi dobrou a dobře zahranou hudbou.Doporučuji náročnějším posluchačům.
Mimo jiné je krásná.

Mimo jiné je krásná.

Jé, to je doba, co jsem to neposlouchal, snad už 12 let, budu to někdy muset zase vytáhnout a okoštovat. Kdysi jsem ho slyšel i naživo v kostele.Peer píše:
Jinak jsem rád, že tady píšeš, máš hodně podobný vkus a to je pro mne inspirací. Tohle vlákno a Filmy na zimní večery jsou pro mne momentálně nejpřínosnější, dovídám se o spoustě zajímavých věcí.
Bohužel teď nemám moc času tu něco psát, či poslouchat (doma je provizorium), ve volných chvílích teď spíše brouzdám po ebay apod. a chodím na poštu

Když budou ty vánoce:
Irena Santor: Gdy się Chrystus rodzi
Antikvární úlovek na slepo se ukázal zajímavým. Jednoduché vánoční písně, ke kterým se hodí efektů a exhibice prostý, ale školený, hlas zpěvačky. Rok vydání neznám, na LP je (zlo)zvykem ho tajit.
Irena Santor: Gdy się Chrystus rodzi
Antikvární úlovek na slepo se ukázal zajímavým. Jednoduché vánoční písně, ke kterým se hodí efektů a exhibice prostý, ale školený, hlas zpěvačky. Rok vydání neznám, na LP je (zlo)zvykem ho tajit.
Live atmosfera s vybornym blues-rockom Robbena Forda.