Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám

Naprostý souhlas

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Peere, nic ve zlým, ale nemusíš sem psát každou desku, co si pustíš...Takhle to asi Zappa nemyslel, když tento topic zakládal 

Toto vlákno se jmenuje Co právě poslouchám, všiml sis toho?
Ale pokud to tebe a ostatní nebaví, tak toho samozřejmě nechávám.
Děkuji za upozornění...
A omlouvám se, že jsem sem psal.
Ale pokud to tebe a ostatní nebaví, tak toho samozřejmě nechávám.
Děkuji za upozornění...

A omlouvám se, že jsem sem psal.
A samozřejmě chápu, že vlákna kde se někteří dohadují, jsou daleko zajímavější a atraktivnější...
Asi je to příjemější, než si poslechnout dobrou muziku, že.
Svého času jsem byl rád, že se tady mohu dozvědět o nějaké hudbě, která je mimo hlavní proud.
Bohužel, už to vesměs neplatí.
Nicméně jsem se díky tomuto foru seznámil se spoustou lidí, kteří sem skoro již nepíší, díky slovním atakům atd.
Ale udržujeme spolu kontakt. Což je skvělé.
Myslím, že spousta lidí zapomíná na to, že HIFI je jen prostředek k poslechu kvalitní muziky a přenesení emocí.
A o to tady snad jde především.
O HUDBU a vztah k ní!
Asi je to příjemější, než si poslechnout dobrou muziku, že.
Svého času jsem byl rád, že se tady mohu dozvědět o nějaké hudbě, která je mimo hlavní proud.
Bohužel, už to vesměs neplatí.
Nicméně jsem se díky tomuto foru seznámil se spoustou lidí, kteří sem skoro již nepíší, díky slovním atakům atd.
Ale udržujeme spolu kontakt. Což je skvělé.
Myslím, že spousta lidí zapomíná na to, že HIFI je jen prostředek k poslechu kvalitní muziky a přenesení emocí.
A o to tady snad jde především.
O HUDBU a vztah k ní!
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Peer-Mně to vůbec nevadí.Někdy má člověk víc času a tak pouští a pouští.Znám to velmi dobře.Petře koukám ,že sjíždíš celého Santanu.
Rado.Co poslucháš ty?
Rado.Co poslucháš ty?

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Toto je naprostá pecka,doporučuji.Beardsfish-Safety in the traffic
Pro mě je toto vlákno jedno z nejužitečnějších a Peer má sem tam skvělé tipy,které si rád poslechnu 

Počkej Peere . Jeden názor tě nemůže rozhodit. Myslím,že rado poslouchá jinou muziku ,tak jsi mu trnem v patě. Já jsem si posledně stáhnul Larse Danielssona jako vzorek a před tím další cd,nenech se rozhodit..
Tohle zrovna poslouchám a myslím ,že to mám doma od tebe přes Levinsna.
Nik Bartsch Ronin - Llyria

Zkus založit vlákno : Co právě poslouchám 2
Jestli někomu vadí ,že píšeš do jiného než svého vlákna.
Tohle zrovna poslouchám a myslím ,že to mám doma od tebe přes Levinsna.

Nik Bartsch Ronin - Llyria

Zkus založit vlákno : Co právě poslouchám 2
Jestli někomu vadí ,že píšeš do jiného než svého vlákna.
Hoši, nebuďte hned rozohněný, vyložili jste si to každý po svém, nikoho nepopichuju. Jen jsem si všimnul, že Peer sem prostě dává odkazy víc než často. Je spousta zajímavé hudby, ale všeho s mírou...
Zappo, Santanu si taky rád poslechnu. Některá alba můžu, jiná od něj ale nemusím, proto sem nebudu ale dávat postupně celou jeho diskografii.
Pro představu, poslouchal jsem Ornetta Colemana, zástupce tzv. freejazu... Nik Bartsch Ronin - Llyria se mi nelíbilo,trochu mi připomínalo Garbarka, ale jinak monotónní hudba bez náznaku složitější variace a nedokážu se zaposlouchat.

Uploaded with ImageShack.us
Zappo, Santanu si taky rád poslechnu. Některá alba můžu, jiná od něj ale nemusím, proto sem nebudu ale dávat postupně celou jeho diskografii.
Pro představu, poslouchal jsem Ornetta Colemana, zástupce tzv. freejazu... Nik Bartsch Ronin - Llyria se mi nelíbilo,trochu mi připomínalo Garbarka, ale jinak monotónní hudba bez náznaku složitější variace a nedokážu se zaposlouchat.

Uploaded with ImageShack.us
jsem si všimnul, že Peer sem prostě dává odkazy víc než často
Já poslouchám hudbu každý volný čas a každý den, pokud je to možné.
TV nebo DVD si nepouštím. Vlastně ani nevím, jestli mě dnes ještě TV funguje.
Nezajímá mě to. Hudba je pro mne daleko důlěžitější.
Vzhledem k tomu, že se vlákno jmenuje Co právě poslouchám, tak nechápu, co vlastně kritizuješ?
Vlastně mě to ani nezajímá.
Já poslouchám hudbu každý volný čas a každý den, pokud je to možné.
TV nebo DVD si nepouštím. Vlastně ani nevím, jestli mě dnes ještě TV funguje.
Nezajímá mě to. Hudba je pro mne daleko důlěžitější.
Vzhledem k tomu, že se vlákno jmenuje Co právě poslouchám, tak nechápu, co vlastně kritizuješ?
Vlastně mě to ani nezajímá.