raskod píše:Blackfield - Blackfield V
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Jde spíše o hudební hříčku, ale přijde mi celkem slušně nahraná. Skladba Sweet Potato/John Renbourn
Prave pocuvam Armenskeho pianistu (Tidal Masters kvalita): Tigran Hamasyan, novy album ktory vysiel v roku 2017: "An Ancient Observer"

LP Henry Manchini-The Pink Panther,slyšel jsem ho na výstavě,tak jsem si ho koupil a

Glenn Hughes - Resonate (2016)
ex. bass, vokál Trapeze, Deep Purple mark III., Black Sabbath, Phenomena...
„Je to hodně progresivní deska. Řekl bych, že je ze všech mých desek nejtvrdší. Bacha, nehrozím u toho paroháčem a netvrdím, že jsem nahrál metalové album. Na mě je ale tvrdá nezvykle. Je temná, v té muzice je hodně agrese. Každá jednotlívá píseň je udělaná tak, aby se dala hrát naživo a mělo to pořád koule…“, řekl Glenn

ex. bass, vokál Trapeze, Deep Purple mark III., Black Sabbath, Phenomena...
„Je to hodně progresivní deska. Řekl bych, že je ze všech mých desek nejtvrdší. Bacha, nehrozím u toho paroháčem a netvrdím, že jsem nahrál metalové album. Na mě je ale tvrdá nezvykle. Je temná, v té muzice je hodně agrese. Každá jednotlívá píseň je udělaná tak, aby se dala hrát naživo a mělo to pořád koule…“, řekl Glenn

Dobře nahrané CD:

Koukám, že ten orchestr toho má víc, asi budu zkoumat:
http://www.solamentenaturali.sk/www.sol ... dings.html

Koukám, že ten orchestr toho má víc, asi budu zkoumat:
http://www.solamentenaturali.sk/www.sol ... dings.html
Nyní poslouchám Lp 180g HEARTPLAY : Charlie Haden / Antonio Forcione na label Naim -- krásný zvuk a pohodová hudba.
Těžký trash, těžší ani být nemůže, stylová příbuznost Metallica, Slayer tu je nicméně unikát žánru HM...

Lake of Tears-Forever Autumn 1999 (Demon you/Lilly anne ,The homecoming - top, návykové)
Tigran Hamasyan - A Fable 2011
Tigran Hamasyan - A Fable 2011
Jo tak tohle album (1970) by měli znát a vlastnit všichni rockeři světa, to byl zlom hard-rocku, v jedný anketě zařazeno mezi 10 nejlepších rockových desek všech dob, vedle Led Zeppelin II, Black Sabbath bloody sabbbath, Fleetwood Mac-Rumours a Michael Jackson-Thriller, Pink Floyd-The dark side of the Moon...CD nosič obsahuje bonusy jako singlový hit Black night a remixy basáka Glovera...

Italský prog-rockový večer

Poslední, trochu smutné album Petra Muka. Včera jsem změřil dynamiku a je to kolem 8, je tam i jedna 10. Na to že je to deska z r. 2010 zajímavé.
yeah, Hacketta znám, album ne ale již samotná fotka obalu je inspirativní a výtvarně zajímavá, motivující k poslechu...no to víte: někdo vidí talíř, jinej co je na talíři 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ANTONIO FORCIONE - Tears of Joy
24bit waw from HD Tracks

24bit waw from HD Tracks