Super nápad s tou citací. Díkterahera píše:Tak jsem to tam nacpal akoudy42 píše:King Arthur: Legend of the Sword - soundtrack ať to lítá po místnosti .
To budou mít sousedi pěknou neděli
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Creed (1978) USA, kapela jediného alba, rock & boogie, rarita
Steve'n'Seagulls -Brothers in Farms Slyším poprvé a boží!!!!
Musím přiznat,že vuuuuubec nejsem příznivcem tohoto stylu,ale album jsem poslechl a musím uznat,že má něco do sebe,už to,že jsem ho bezproblému vydržel poslouchat je zvláštníLawIAR píše:
to som rad!
Ten album je ale výnimočný hlavne kvôli obsahovej stránke veci. Texty so sociálnym, morálnym a výchovným podtónom. A čo najviac, stále sa drží medzi 20-30 najlepšie hodnotenými albumami modernej hudby.
Kendrick Lamar je čierny Bob Dylan.
Ten album je ale výnimočný hlavne kvôli obsahovej stránke veci. Texty so sociálnym, morálnym a výchovným podtónom. A čo najviac, stále sa drží medzi 20-30 najlepšie hodnotenými albumami modernej hudby.
Kendrick Lamar je čierny Bob Dylan.
Sbírka zkompletována
Neznám hezčí ranní probuzení než je tahle směs
A tahle kombinace elektroniky a jazzu je taky nadčasová ňamina.
nejlepší album od Stinga!
nevím, asi stárnu, poslední dobou se často vracím k téhle velmi pohodové písničkové country-rockové desce známého herce
Kiefer má opravdu parádní chraplák!
no, když už se přiznávám ke komerčním nahrávkám ,,,,,,,,,, Collective Soul nahráli jen jednu dobrou desku = Youth.
parádní melodický pop-rock.
a do třetice --- Meg Myers - Sorry --- tohle teď poslouchám docela hodně, nicméně jestli mi to vydrží dýl těžko říct, ale je to docela pravděpodobné, protože se mi líbí víc a víc --- připomíná to desky Kate Bush.
Proboha !!!dadaft píše:
a do třetice --- Meg Myers - Sorry --- tohle teď poslouchám docela hodně, nicméně jestli mi to vydrží dýl těžko říct, ale je to docela pravděpodobné, protože se mi líbí víc a víc --- připomíná to desky Kate Bush.
Novinka Supraphonu, reedice 7 cembalových koncertů. Supraphon má tak nemožně sprasený www stránky, že ani nejde použít obrázek...
Steve ------ je to popovější a "hitovější" než Kate, ale hlas mají docela podobný......
(tedy doufám že mi nechceš namluvit, že Kate je něco víc než pop)
(tedy doufám že mi nechceš namluvit, že Kate je něco víc než pop)