Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Steve --- promyslel jsem to a zpřesním tedy charakteristiku - Meg Myers je něco mezi Kate Bush a Anastacií, lehounce stříknuté Sinead O´Connor.
Kate Bush - v klidnějších polohách dost podobný hlas - aspoň podle mě - a taky podobně trochu indie vmixované do celkového popového vyznění
Anastacia - ani ne tak hlas, jako smysl pro chytlavý refrén a hitovost
náznaky Sinead O´Connor slyším ve vypjatějších hlasových pasážích,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale je to popík skvělý do auta i k relaxu, žádné umění, abychom si rozumněli...
Meg navíc není dáma z anglického Kentu , ale holka z Nashville ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kate Bush - v klidnějších polohách dost podobný hlas - aspoň podle mě - a taky podobně trochu indie vmixované do celkového popového vyznění
Anastacia - ani ne tak hlas, jako smysl pro chytlavý refrén a hitovost
náznaky Sinead O´Connor slyším ve vypjatějších hlasových pasážích,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale je to popík skvělý do auta i k relaxu, žádné umění, abychom si rozumněli...
Meg navíc není dáma z anglického Kentu , ale holka z Nashville ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
to dadaft: Ježíšmarjá, ještě k tomu z Nashville !
CRAIG CHAQUICO - Acoustic Planet
https://www.youtube.com/watch?v=lqiqPSsKpig
Pat Metheny by si měl asik dávat pozor
Jen, že mě zaujala vaše diskuze. Sinead je tam stříknutá značně a trochu mi v tom klipu vadí, že basebolkou rozmlátí jakýsi audio vintage přístroj. A to se přeci nedělá .dadaft píše:Steve ------ je to popovější a "hitovější" než Kate, ale hlas mají docela podobný......
(tedy doufám že mi nechceš namluvit, že Kate je něco víc než pop)
Me se ta deska libi, ale proti Methenymu je to dost popik, hudebneSteve píše:CRAIG CHAQUICO - Acoustic Planet
no, jo...DP2017
Don Airey – keyboards
Don Airey – keyboards
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Stanley Clarke-At The Movies
Soundtrack k novym Piratumz Karibiku, take neni k zahozeni. Film jsem radeji nevidel, ale poslechnu si je rad .
Povedený výběr:
PS: myslím i hudební výběr
PS: myslím i hudební výběr
Roger Waters : Is This The Life We Really Want?
Od včerejška jsem poslechl jedním dechem už třikrát, obsahově a zvukově super, ty kytarové grify , jeho zpěv -- pro mne asi deska tohoto roku. Už se těším až ji budu mít na vinylu.
Od včerejška jsem poslechl jedním dechem už třikrát, obsahově a zvukově super, ty kytarové grify , jeho zpěv -- pro mne asi deska tohoto roku. Už se těším až ji budu mít na vinylu.
to koudy42 : Jojo, ty už bys věděl co s nimi, že ?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ray Charles - Genius Loves Company (10th Anniversary Edition in Audiophile 192kHz/24bit).
Pytel - Mirku pravdu díš....já to poslechnul poprvé a nic moc se mě to nelíbilo,asi jsem čekal nějakou převratnou věc...ale protože mám Rogera rád a mám od něj vše tak jsem to asi ještě 3x poslechnul a je to povedené.Je to dle mého klasický Waters-spíše z doby pros and cons a final cut....hodně dobré.
Na vinylu od Analogue Productions - luxusní záležitost
Ukázka:
[youtube]9LRR_9D89ks[/youtube]
Ukázka:
[youtube]9LRR_9D89ks[/youtube]