A máš ten rychlejší, nebo pomalejší?zabiny007 píše:Na vinylu od Analogue Productions - luxusní záležitost![]()
![]()
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Mám pomalou dvoustovku... Docela by mne zajímalo srovnání s rychlouvitek píše:A máš ten rychlejší, nebo pomalejší?

Grand Funk: We´re an american band (1973)
je neobvyklé že zpívá perkusman aniž by se ztratil v rámusu svých nástrojů

https://www.youtube.com/watch?v=lMsIrKjSM6Y
je neobvyklé že zpívá perkusman aniž by se ztratil v rámusu svých nástrojů

https://www.youtube.com/watch?v=lMsIrKjSM6Y
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Al Di Meola " Splendido Hotel" na CD
Sony Records SRCS 9384 Master Sound
Sony Records SRCS 9384 Master Sound
Jo Al Di Meola, to je skvělá hudba - pro mě dokonalý relax. Vlastním na SACD Flesh On Flesh a Consequence Of Chaos, super nahrávky.
Jinak už jste někdo zkusil předělávky Jethro Tull od Stevena Wilsona na DVD-A? Mám Aqualung a Benefit a přestože předělávky nesnáším, tak musím konstatovat, že to se mu povedlo. Super zvuk v rovině. Sice, že preferuji stereo, ale na těchto plackách i ten multikanál je super. Klobouk dolů jak to udělal, pochybuji, že měl k dispozici více kanálový záznam, ale výsledný zvuk a vyvážení je naprosto super.
Jinak už jste někdo zkusil předělávky Jethro Tull od Stevena Wilsona na DVD-A? Mám Aqualung a Benefit a přestože předělávky nesnáším, tak musím konstatovat, že to se mu povedlo. Super zvuk v rovině. Sice, že preferuji stereo, ale na těchto plackách i ten multikanál je super. Klobouk dolů jak to udělal, pochybuji, že měl k dispozici více kanálový záznam, ale výsledný zvuk a vyvážení je naprosto super.
Meola je skvělá, ale někdy už trochu překombinovaná muzika, v rámci kytarovek velmi barvitá. Wilson na co sáhne, to pozvedne, od něj i MP3 192kbps zní líp než některé HiRes desky, prostě plnotučný zvuk jak má být, oslovují mě i jeho vlastní věci, které jsou pro někoho depresivní.
Já zrovna dokončil celodenní práci na rybníce, vytáhl čerpadlo z bahna, klučíci už mi spí a velké černé pyramidy tu na mě ze tmy chrlí neuvěřitelnou pohodu - poslední desku od Claptona v HiRes a střední hlasitosti, k tomu popíjím vychlazený Budvárek 12 a pokuřuji balené 3/4 Javaanse... Relax na druhou
Já zrovna dokončil celodenní práci na rybníce, vytáhl čerpadlo z bahna, klučíci už mi spí a velké černé pyramidy tu na mě ze tmy chrlí neuvěřitelnou pohodu - poslední desku od Claptona v HiRes a střední hlasitosti, k tomu popíjím vychlazený Budvárek 12 a pokuřuji balené 3/4 Javaanse... Relax na druhou
Meolu mám rád, zvlášť jeho prvních 5. desek, které vydal u Columbia.Na těch jsem si dal obzvláště záležet,a sehnal jsem všechna lp v americké verzi.Kromě tohoto mám ještě 26. cd.z pozdější tvorby. Zrovna teď si pouštím" Kiss My Axe" z roku 91., Vynikající záležitost, zvukomalebná dotažená k dokonalosti.

Na tom teď ujíždím.

Už úvodní duet s Norah Jones to rozjede -- parádně definovaná basa, průzračný klavír, fantastické blány bicích a činely s tělem a akurátním dozvukem. hammondky,,,,,,........... k tomu Norah.............. a na vrcholu samotný Ray --- Ray těžce nad věcí a v absolutní pohodě, protože Ray, Ray je Bůh.

Nebo Fever s Natálií Cole, taky maso.............

Vcelku vydarená jazzová prerábka známych (a pre mňa aj niektorých menej známych) folkových pesničiek.
Oceňujem aj štýlovo nafotený booklet.
Minulý týden jsem byl služebně v Ústi a zakoupil v místním Bontonlandu CD : Japan R. Strauss -- Eine Alpensinfonie, nahrané v Rudolfinu Dvořák Hall, 25 -- 27. 11. 2009 , vyrobeno JVC -- užastný zvuk na CD formát a směšná cena 69,- Kč.
Cestou v centru jsem potkal Pavla (NA ), zdravím na dálku.
Cestou v centru jsem potkal Pavla (NA ), zdravím na dálku.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Black symfonicky nasup 

moje první setkání s The Black Keys -- hodně svojský zvuk, takový špinavý městský ne-artový (blues) rock,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale má to duši.
tohle ještě párkrát dám.
(podle obalu desky je jasné, že skupina má ráda jasno, žádné umělecké jinotaje