Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
IOEarth - "Solitude"
Poslouchám ho už asi popáté 
Zpěvačka Rosanna Lefevre je famózní
Ještě není ani jaro a už mám horkého kandidáta na album roku 

Zpěvačka Rosanna Lefevre je famózní

Zdravím všechny uživatele fóra.
včera jsem při brouzdání nabídkou internetových rádii, nalezl stream JB Radia 2, což by nebylo nic zajímavého. Zajímavé je to, že jsem ještě nenašel jiné rádio, kromě výše uvedeného, které by streamovalo ve FLAC formátu a ještě víc mě překvapilo, že je u použitého kodeku uvedena vzorkovací frekvence 192 kHz. Pro zájemce o vyzkoušení posílám odkaz: http://199.189.87.9:10999/flac
Žánr: Eclectic,Rock,Blues,Indie
včera jsem při brouzdání nabídkou internetových rádii, nalezl stream JB Radia 2, což by nebylo nic zajímavého. Zajímavé je to, že jsem ještě nenašel jiné rádio, kromě výše uvedeného, které by streamovalo ve FLAC formátu a ještě víc mě překvapilo, že je u použitého kodeku uvedena vzorkovací frekvence 192 kHz. Pro zájemce o vyzkoušení posílám odkaz: http://199.189.87.9:10999/flac
Žánr: Eclectic,Rock,Blues,Indie
Občas ho poslouchám
Minimum komerce, docela alternativní
. . . jak kdy 

Fussible - Fono
2x Mexico, 2x celkem zajímavá experimentální electronica
Latinsizer - 110

SCOTT HENDERSON - Vibe Station
Není to tak špičková nahrávka jako album Well To The Bone, nicméně ujde to. Hudebně mnohem víc kytarová, blues-rcková deska.
A Henderson je skvělý kytarista.
Steve Hackett - Wuthering Nights: Live in Birmingham (2018)

LILLY AMONG CLOUDS - Aerial Perspective
Tak už jsou venku další jména, která se objeví na letošních Colours of Ostrava.
Lilly Among Clouds je mladá německá zpěvačka, která to má v hlavě srovnané --- chce hrát hymnický pop. A daří se jí to. Třeba taková devítka Mother, Mother, to je parádně gradující pecka, a na koncertě to bude opravdový zážitek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Navíc má fakt zajímavý hlas --- třeba v šestce Keep dobře vynikne, jak dokáže být v nižších polohách drsný a zastřený.
Intonačně je Lilly skvělá, s tímhle nebudou žádné potíže.
Další pecky Long Distance Relationship, The Only One, Like a Bombshell, Remeber Me ......

THE HAGGIS HORNS - Hot Damn!
funk / jazz

ERIC GALES - The Psychedelic Underground
S Ericem Galesem je ta potíž, že jeho desky jsou nahrané buď snesitelně, ale nic moc, nebo hrozně.
The Psychedelic Underground je spíš ta míň špatná možnost.
Ale blues-rockový kytarista je prvotřídní. Jeden z nejlepších, které znám. Nádherná sóla...

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Joe Satriani - Time Machine - 1993 (2014 HDTracks 24-96)

Chick COREA - The Vigil
Popravdě řečeno obal téhle desky je šílený a s hudbou nemá nic společného............ ale jinak solidní jazzový nářez.

Mike STERN - These Times
Ne všechny Mikeho alba úplně žeru, ale tohle je moc fajn.
Pecky: Chatter (saxofonista předvede, že má plíce plejtváka obrovského....... ale vážně, saxofónová sóla jsou skvělá), Silver Lining (famózní šlapající hravá basa), Mirage, If Only, Remember, Last One Down.