Ta ženská je výborná, CD Built me up from bones i audiofilský zážitek. Výborně naaranžovaná hudba, chytrá.
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Tohle ani nevím jakým bych to označil stylem, ale je to velká pohoda

Terry Callier - Fire on Ice
Já jsem z tohodle alba úplně vyřízenej. Některá alba Calliera znám, toto mě nějak minulo. Pro mě je to objev roku. Krásnej, uvěřitelnej zvuk, emoce se jen z reprosoustav hrnou.
Já jsem z tohodle alba úplně vyřízenej. Některá alba Calliera znám, toto mě nějak minulo. Pro mě je to objev roku. Krásnej, uvěřitelnej zvuk, emoce se jen z reprosoustav hrnou.
To zrovna sjíždím, některý jeho písničky jsou až moc sladký, ale z African Violet tady na velkejch bednách leze mráz po zádech, paráda... Zvuk plnotučný, nikde nic nechybí. A vypíchnul bych i skvěle sejmutý a namixovaný vokál, který je vždy nad hudbou a přitom ji nepřeřvává.
Na TIDALu :
Thorbjorn Risager -- Too Many Roads -- skvěle nahrané, doporučuji dlouho jsem neslyšel tak skvělou hudbu
M.Knopfler -- dvě skladby z nového alba které vyjde 16.11. -- Back On The Dance -- super, kvalitně nahrané -- už se těším na celé album
Thorbjorn Risager -- Too Many Roads -- skvěle nahrané, doporučuji dlouho jsem neslyšel tak skvělou hudbu
M.Knopfler -- dvě skladby z nového alba které vyjde 16.11. -- Back On The Dance -- super, kvalitně nahrané -- už se těším na celé album
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Při kompletaci kabelů z TIDALu v MQA : Steven Wilson : Home Invasion -- In Concert At The Royal Hall ( Live ) -- super.
Parádní nářez
Takhle si poslouchat minuty po vydání výroční verzi Beatles: White Double na Tidalu v MQA, jedné z nej desek mého mládí, to jednoho potěší... 107 písniček, nálož až do rána.

pohodička na páteční večer z Tidalu
Melody Gardot - Worrisome Heart - 2006

Melody Gardot - Worrisome Heart - 2006

Něco ze scény takřka domácí - Richard Müller: Koncert - záznam z turné Ona a On 2018.

Sparks - Exotic Creatures of The Deep 2008, (5,7,12,13...popový výsměch rocku ...a pak...od půlky návykové)
Sparks - Lil' Beethoven (tak mě to chytlo že jdu dál....)
Angel Ontalva - Mundo Flotante (rockové improvizace)
Sparks - Lil' Beethoven (tak mě to chytlo že jdu dál....)
Angel Ontalva - Mundo Flotante (rockové improvizace)
Z Tidalu:
Blue Effect & hoste Live

Blue Effect & hoste Live