Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Máš pravdu,já mám CD Exotic Creatures.......,a i tam je to opakování na hraně, taková pop-rocková performance,
Na srovnání jsem si večer dal
Police - Synchronicity
Na srovnání jsem si večer dal
Police - Synchronicity
Horká novinka!
Také poslouchám M.Knopflera -- dost stejných rifů, nenapodobitelný zvuk jeho kytary a hlas. No nevím, dost jsem od tohoto nového alba čekal. Ale třeba asi po několika přehráních mu přijdu na chuť, používá dost dechové složky. Jeho starší desky jsou samá pecka a hlavně některé dokonale nahrané a jeho nahrávky se používají jako reference.
No,to by mne zajimalo....jak je to nahrane? Jako etalon beru bratry v armádě.

The Apocalypse Blues Revue - The Shape Of Blues To Come (2018)
Takže je na světě druhé album téhle partičky.
Rozhodně ne zklamání.
Ale možná jsem čekal trošku víc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
(je v tom zkrátka cítit, že tenhle blues hrajou metalisti

Nový Mark je mi zklamáním. Tak trochu šukací folk cosi. Nuda.
Na rozdíl od posledních Dead Can Dance. Ty jsou vynikající.
Na rozdíl od posledních Dead Can Dance. Ty jsou vynikající.
Věřím Ti, tak jsem ty DCD objednal.
Nojo, nový "Mark". Přislo mně v pátek 2LP a tak jsem to přes víkend sjížděl, resp. jen půlku. Pro mně totální zklamání a se sebezapřením jsem doposlouchal 1. LP. Hudba - jakýsi mix folkrocku s výraznými prvky jazzu a v tomto podání to není zcela můj šálek kávy. Jeho předchozí desky byly však super nejen obsahově, ale i zvukově. Tahle poslední je zvukově velmi nevyrovnaná se zvýšeným obsahem nekonturovaných basů. Musel jsem ten spodek zkusit ekvalizovat, ale ani tak, to nebyla hudba, která mně zaujala. Nazval bych to takovou "stejnohudbou", první jako poslední. Bohužel. Je to však jen můj subjektivní názor. Třeba tomu někdy přijdu na chuť a donutím se doposlouchat i to LP č. 2.
Jo to je bomba, ale nijak si nezaposloucháš, je to testovací nahrávka na bicí. Vlastním to na CD i na LP, je to skvěle zaznamenané s velkou dynamikou a je také potřeba číst to upozornění na obalech. Na velkých bednách je to v poho a perfektně to prověří spodek, ale na " budkách pro špačka " by se mohly ty závěsy snažit učit létat. Tak v tomto případě nezesilovat.
To Oldear: s tým čo si napísal súhlasím.
Čím déle poslouchám noveho Marka Knopflera tím se víc líbí. Je fakt dobrej je dobrej! Prostě skvělá muzika!
Teď jsem to chtěl napsat taky. Poslouchám to tento týden už asi po 6 a líbí se mi to taky čím dál víc. Ale některé skladby jsou pro mne stále vatou.
Taky se mně líbí, už jsem o tom psal vedle.Trochu jinak pojaté než předešlá alba, zřejmé bude důvod, že někteří posluchači jsou krapet rozčarovaní.Já změnu vítám, je to oživení, v podstatě alba od Shangri-La po Tracker zněla tak nějak stejně, i když dlužno podotknout,že po zvukové stránce byla vždy vynikající.Letošní deska má projev krapet expresivnější ve spojení s dechy působí neotřele a po zvukové stránce je též vynikající, jen nemusí každého chytit na první poslech.Za mně palec nahoru, vynikající.
Ornithos La Trasfigurazione 2012 - italský prog-rock,dost variabilní,CD, ve zvuku hudby je vše