Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
tucky buzzard - hard rock ze sedmdesátých
Původní vydání koncertů v Číně mělo DR13 a a DR14. Reprasered edice 2022 má na obou DR10.. Ňákej přínos udělat z výběrového vína krabičák?
Takže do vlákna "Co právě poslouchám" nemohu napsat co právě poslouchám, aby nemusel nějaký Antony okamžitě brouzdat po netu a hledat, co by mohl zpochybnit. Vsadím se, že ta osoba neslyšela ani jedno vydání tohoto koncertu. Já vlastním jak původní 1982, 2014 a teď i 2022. Poslouchal jsem třetí vydání a napsal to v příslušném vláknu. Zatím komentuje jen to co poslouchám já, ale naštěstí reputace tohoto člena mě nemůže dále rozhodit. To je můj poslední koment k uživateli Antony. Přeji hezký večer všem, co právě koukají na fotbal.
Jackal:
Za a) Tak jako ty můžeš napsat co posloucháš, já to zase můžu komentovat.
Za b) Veřejné diskuzní fórum je od toho, aby se na něm diskutovalo. Nedotknutelné monology si piš na vlastním blogu.
Za c) Když neuneseš pravdivý komentář svých příspěvků, stálo by za zvážení, zda jsi vůbec způsobilý je zveřejňovat.
Za d) Nevíš nic o tom, co ona osoba slyšela. Těžko se k tomu pak můžeš relevantně vyjadřovat.
Za e) Komentuji vždy, co uznám za vhodné a jak uznám za vhodné. Natolik jsem svobodomyslný, že nemusím své příspěvky vázat na jednoho přispěvatele.
Za f) Na fotbal se nedívám, poslouchám muziku, překvapivě. I proto mám hezký večer, aniž by mi jej musel někdo přát.
A za g) Toto není zdaleka poslední můj koment k uživateli. Kterémukoli.
Za a) Tak jako ty můžeš napsat co posloucháš, já to zase můžu komentovat.
Za b) Veřejné diskuzní fórum je od toho, aby se na něm diskutovalo. Nedotknutelné monology si piš na vlastním blogu.
Za c) Když neuneseš pravdivý komentář svých příspěvků, stálo by za zvážení, zda jsi vůbec způsobilý je zveřejňovat.
Za d) Nevíš nic o tom, co ona osoba slyšela. Těžko se k tomu pak můžeš relevantně vyjadřovat.
Za e) Komentuji vždy, co uznám za vhodné a jak uznám za vhodné. Natolik jsem svobodomyslný, že nemusím své příspěvky vázat na jednoho přispěvatele.
Za f) Na fotbal se nedívám, poslouchám muziku, překvapivě. I proto mám hezký večer, aniž by mi jej musel někdo přát.
A za g) Toto není zdaleka poslední můj koment k uživateli. Kterémukoli.
COLLAGE-Over and Out (2022)
Čerstvá novinka od poľskej neo-prog LEGENDY !!!
Čerstvá novinka od poľskej neo-prog LEGENDY !!!
Depeche Mode - Ultra 1997
.
.
Harry Manx - Dog my cat. Blues s orientálnymi vsuvkami. Dobrý zvuk.

Afrocubism. Trochu rytmov z tepla do tej našej zimy.

Kula Shaker - Peasants, Pigs & Astronauts. Taká zvláštna zmeska žánrov, ale počúvatelná.

Afrocubism. Trochu rytmov z tepla do tej našej zimy.

Kula Shaker - Peasants, Pigs & Astronauts. Taká zvláštna zmeska žánrov, ale počúvatelná.

Před chvíli jsem doposlouchal tohle...pokud někdo nezná, určitě zkuste. 

- Přílohy
-
khan - progresivní rock ze sedmdesátých
aynsley lister - 2022 - blues rock
Krausberry - NOVINKA