Pre fanusikov - vychadza reedicia The Hurting. Dobra doska.JV píše: ↑12 bře 2023 08:22Tears For Fears – Everybody Loves A Happy Ending. Zase 6:00 (prečo nie - veď je víkend a mohol by som drichmať do aleluja) a
sluchátka. Bez ohladu na okolnosti musím konštatovať že sa tento album stáva asi mojim najoblúbenejším od tejto kapely. Teda z tých čo poznám. Mám 4 - tento, Songs From The Big Chair, The Seeds Of Love a Raoul And The Kings Of Spain. Posledný mám iba pálenku a doteraz sa mi nepodarilo zohnať originál.
Ak som to správne vylúštil z tých pidi textov, tak je tam písné niečo takéto: "2004 TFF UK".
Inspiroval jsi mne k oprášení vzpomínek.JV píše: ↑12 bře 2023 08:22Tears For Fears – Everybody Loves A Happy Ending. Zase 6:00 (prečo nie - veď je víkend a mohol by som drichmať do aleluja) a
sluchátka. Bez ohladu na okolnosti musím konštatovať že sa tento album stáva asi mojim najoblúbenejším od tejto kapely. Teda z tých čo poznám. Mám 4 - tento, Songs From The Big Chair, The Seeds Of Love a Raoul And The Kings Of Spain. Posledný mám iba pálenku a doteraz sa mi nepodarilo zohnať originál.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti