Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
cqs
Kontaktovat uživatele:

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od cqs »

Kto má rád filmovú orchestrálnu hudbu, tak tento album je nutnosť. Výborná nahrávka mimo iné.

Obrázek

https://tidal.com/browse/album/118418941?u

kvičko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kvičko »

10CC-Deceptive Bends (1977)
Přílohy
10cc.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Dnes od rána som si dal maratón Tears For Fears – Songs From The Big Chair, The Seeds Of Love, Everybody Loves A Happy Ending a Raoul And The Kings Of Spain.
Každý jeden album má svoju svojskú atmosféru, každý je trochu iný, ale stále je jasné kto to hrá. Neviem ktorý z nich by som vyzdvihol.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Za mě The Seeds Of Love, skvělé navazující skladby 👍

PajusB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PajusB »

Vyborne nahrane album. Krasny prostor v nahravkach. Autor je Tunisan a je to znat z vyberu nastroju a rytmu.. Az by clovek nerekl ze jde o Jazz. Velmi prijemne tempo. Ze skladeb je citit takova vzdusnost a lehkost..
Anouar Brahen
Přílohy
Screenshot_2024-09-16-01-22-08-128_volumio.browser.Volumio.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Včerajšie prírastky do zbierky: Electric Light Orchestra – Zoom, Beck – Mutations.
Asi ani jeden album nie je pravá hifistická nirvána, ale po hudobnej stránke mi jednoznačne sadli.
ELO som poznal dobre - mal som pálenku, ale po rokoch sa mi konečne podarilo zohnať originál (z druhej ruky) a to poteší. Zaujímavá je aj zostava muzikantov.
Beck je pre mňa príjemným prekvapením. Nepoznal som od neho okrem "lúzra" nič. Je to pre mňa ťažko zaraditelné - sú v tom prvky rocku, blues, country, folku, pri troche predstavivosti občas počujem Beatles a viac-menej celé je to v kludnom duchu. Tento mix je to čo robí tento album pre mňa príťažlivým. *thumbs up*

Obrázek

Obrázek

kvičko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kvičko »

MYSTERY - The World Is a Game (2012) *jupi*
Přílohy
mystery.jpg

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Staré mejdny se poslouchat dá ale obrázky figurek na albech...to není ani pro mentálně zaostalé
gymnazijní adeloscenty, hodnotu produktu komerčně zbytečně deklasujou tak je to vážení a milí

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Nerad reaguji na příspěvky, které se zde občas objeví, ale nedá mi to. Asi jsem Neználek, ale co mají společného "mejdni" (Iron Maiden ?) a "obrázky figurek na albech..." ? Počítám, že reaguješ na příspěvek výše. To tu samotnou muziku nějak degraduje?
Zvláštní styl uvažování. Jako v tomto příspěvku post257787.html#p257787, kde srovnáváš Black Sabbath a Kiss s Abbou *fnuk* . Rock a metal s popíkem. Pro zajímavost Abba dle Wikipedie vydala poslední album v roce 2021 Tedy po 40 letech od minulého :!: .

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Björk – Post, Homogenic.
Nové prírastky do zbierky. Čo k tomu dodať - klasická šialená Björk. Elektroniku všeobecne moc nemusím, ale toto má niečo do seba.

Obrázek

Obrázek

kvičko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kvičko »

SPYRO GYRA-Morning Dance(1979) *thumbs up*

balzam na dušu
Přílohy
spyro.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Neviem prečo, ale táto kapela ma nejak nechytila. Kolega bol ich velkým fanúšikom, aj mi niečo požičal, ale nejak si k nim neviem nájsť cestu. Ešte si občas niečo pustím z internetu keď sa objaví nejaká zaujímavá ponuka v mojom okolí (bazár), ale stále sa nechytám. Neviem čím to je. Podobný štýl hudby mám celkom rád.

kvičko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kvičko »

JV:
To je v poriadku,každý máme svoj vkus a estetické cítenie.Pre mňa je napríklad Björk nestráviteľná.

kvičko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kvičko »

...len pre zaujímavosť...do Dream Theater sa po dlhých rokoch vrátil bubeník Mike Portnoy a páni nám nachystali novinku pod názvom Parasomnia...a tu je prvá ukážka-Night Terror

Igor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igor »

Při hledání swingové hudby jsem narazil na na kapelu Diablo Swing Orchestra s albem Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole.
Nikdy jsem o nich neslyšel, ale je to zajímavé album. Musi se to poslechnout celé. Jedna skladba může být zavádějící. Jsou tam různé hudební styly od hardrocku až po téměř "Bohemian Rhapsody" nebo španělské rytmy.

Obrázek

Odpovědět