Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
V sobotu večer jsem točil Uriah Heep. První CD The Magician's Birthday ( 1996 ), pak CD Innocent Victim ( 1987 ) a na konec Japan SACD Look At Yourself ( 2011 ). Super hudba a super zvuk, prostě staré dobré časy pro Hifisty a Audiofily. Po těch CD při roztočení SACD byl patrný nárůst dynamiky a perfektního prostoru a to bylo celkem překvapivé, protože to SHM-SACD by mělo mít o 2 dB horší DR ( nic jsem ale neměřil ), než japonské CD stejného vydání. Mám obojí a přesto bylo patrné, že to SACD bylo dynamicky lepší, ale obě placky naprosto skvělé. Doporučuji všem.
Na dnešný deň vyslovene aktuálna rocková pesnička. Počúvam ju dnes už asi 20 krát !
Mark Knopfler – Tracker.
Zase sa mi rozšírila zbierka CDčiek od tohto pána. Je to síce svojim spôsobom všetko viac-menej na jedno kopyto, ale aj tak ma to neprestáva baviť. Relax, pohoda a je to aj dobre nahraté. Takže
.

Zase sa mi rozšírila zbierka CDčiek od tohto pána. Je to síce svojim spôsobom všetko viac-menej na jedno kopyto, ale aj tak ma to neprestáva baviť. Relax, pohoda a je to aj dobre nahraté. Takže

OZRIC TENTACLES-Jurassic Shift(1993)
Tak tomuto sa hovorí totálny nárez !
Tak tomuto sa hovorí totálny nárez !
- Přílohy
-