Pri príležitosti 30.výročia založenia skupiny vydali Status Quo album coververzií . Nájdeme tu skladby od The Beatles, The Beach Boys, Fleetwood Mac,Credence Clearwater Revival....v typických aranžmánoch Status Quo. Album dosiahol 2. priečku britskej hitparády a v čase vydania som na ňom dosť frčal, pretože je plný energie.
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
STATUS QUO-Don´t Stop(1996)
Pri príležitosti 30.výročia založenia skupiny vydali Status Quo album coververzií . Nájdeme tu skladby od The Beatles, The Beach Boys, Fleetwood Mac,Credence Clearwater Revival....v typických aranžmánoch Status Quo. Album dosiahol 2. priečku britskej hitparády a v čase vydania som na ňom dosť frčal, pretože je plný energie.
Mark KNOPFLER - Privateering ( 2012 , Mercury Records Limited )
adrian, to CD-čko máš nejaké zhrdzavené. Nechcelo by to nový náter? 
Aj to druhé je "chytené "
Naposledy upravil(a) adrian dne 11 bře 2026 18:37, celkem upraveno 1 x.
Aj to druhé je "chytené "
Aj ja som trochu "chytený" - dávam to sem dva-krát, ospravedlňujem sa
Aj ja som trochu "chytený" - dávam to sem dva-krát, ospravedlňujem sa
Tiež pridám niečo hrdzavé (ale výborné ! )
BIG BIG TRAIN-English Electric(Part One) (2012)
BIG BIG TRAIN-English Electric(Part One) (2012)
STING - My Songs SPECIAL EDIOTION cd2 - Live ( A & M Records , 2019 , 602508335471 )
Výborný priestor, bubeník prešiel po bicích z prava do ľava - mal som ich pred očami.
Phil COLLINS - Serious Hits ... Live ( Atlantic Recording Corporation , 1990 , 07567 82157 28 )
Paráda. Mám to album rád.
Ja tiež ! 
Bruce SPRINGSTEEN - Letter To You ( 2020 , Columbia Records , 194398115825 )
RIVERSEA-The Tide (2018)
Riversea je skupina,ktorú založili Marc Atkinson a Brendan Eyre v roku 2006. Na konte majú dva štúdiové albumy. Jedná sa o veľmi príjemný progresívny rock, ktorý sa aj vďaka nádherne precítenému spevu Marca Atkinsona veľmi dobre počúva.
Riversea je skupina,ktorú založili Marc Atkinson a Brendan Eyre v roku 2006. Na konte majú dva štúdiové albumy. Jedná sa o veľmi príjemný progresívny rock, ktorý sa aj vďaka nádherne precítenému spevu Marca Atkinsona veľmi dobre počúva.