Living in the past je pro mne jedno z nejpovedenějších japonských replik.Ta imitace kůže je fakt skvělá!Klobouk dolů před japončíky,takový přístup k hudbě jim můžou velké anglické a americké společnosti závidět.
V pondělí mi přišlo mfsl Songs from the woods a měl jsem z něho skvělý zažitel a po zvukové stránce taky hodně dobré.
Pajuna píše:Co takhle treba solove projekty Iana Andersona?
Mam doma par kousku, napr. :
Anderson Ian Rupi´s Dance
Anderson Ian Divinities:Twelve Dances with God
Anderson Ian The Secret Language of Birds
Tak to jsi mne Jardo pěkně navnadil. Už mi hraje moje oblíbená "Tajemná řeč ptáků". Moc dobrá deska. Mám ještě "Rupi's dance", která je taky hodně dobrá. Už jsem si to dlouho nepouštěl a jak jsem si to tady pročítal, tak jsem na to dostal úplně chuť to hned slyšet. Takže další sklenka červeného a už hraje druhá skladba "The little flower girl".
Možná to bude inspirace pro někoho, kdo neví co si zrovna pustit.
Osobně jsem já skorometalista Jethro Tull nikdy moc nemusel, ostatně Iron maiden a Manowar je něco trochu jiného a ještě ta píšťala... Teď mi kámoš který má dost jejich desek donesl výběr živých nahrávek A LITTLE LIGHT MUSIC a je to v pytli. Už jsem to hrál asi 6x. Zatracení Jethro Tull, zase nastává shánění LP atd .
Jo a já k tomu piju Tulamorku.
Pajuna píše: Nicmene ja mam specialne slabost pro skladbu Budapest. Ta me zaujala hned kdyz jsem ji slysel a jeste me to nepustilo, a nema to souvislost s navstevou tohoto mesta, kde jsem mnohokrat byl a libi se mi:-)
Já taky. A nejspíš to má i souvislost s tím, že jsem tehdy na tom koncertě v Budapešti, o kterém zpívá, zrovna byl. Byla to horká červencová noc koncem 80.let, nato pak vyšlo to album. Já zbytek noci strávil na spacáku na nádraží, on jinde, myslím, že dle textu to měl zajímavější
Je to něco o nějaké mladé holce, kterou poznal při přípravě jejich koncertu. Tak nějak jsem to kdysi pochopil z popisu komentátora v rádiu na polské trojce, kde jsem to album slyšel poprvé.
Které verze Jethro Tull jsou zvukově nejlepší?Myslím DCC Gold verze,MFSL nebo ta EMI Toshiba.Jethro Tull mám všechny CD,ale chci je obměnit za ty s kvalitnějším zvukem.
Díky
Jethro Tull - Live At Montreux 2003
Nahravka ziveho koncertu na znamom svajciarskom jazzovom festivale. 2CD z ktorych hlavne prve je takmer akusticke. Vyborna hudba, v ktorej dominuju flauta, gitary, bicie a Andersonov hlas, pricom zvukova kvalita je spickova.
Vydavatel: Eagle
Jethro Tull
Britové uskuteční předvánoční akustické turné po českých historických divadlech. Plánovány jsou koncerty v Pardubicích (Východočeské divadlo, 13. 12.), Plzni (divadlo JK Tyla, 14. 12.), Praze (Hudební divadlo Karlín, 15. a 16. 12.) a Jablonci nad Nisou (Městské divadlo, 17. 12.).