JETHRO TULL
Re: JETHRO TULL
Noide. ( i Nuchtala)
Můžeš mi laskavě napsat rozumbrado, kde jsem ve svém příspěvku o Aqualungu napsal cokoliv o kvalitě či nekvalitě toho kterého vydání?
Musíš kromě pochopení souvislostí a hloubkového bádání číst co tam kde je a ne si vymýšlet,holoubku přechytralej.
Můžeš mi laskavě napsat rozumbrado, kde jsem ve svém příspěvku o Aqualungu napsal cokoliv o kvalitě či nekvalitě toho kterého vydání?
Musíš kromě pochopení souvislostí a hloubkového bádání číst co tam kde je a ne si vymýšlet,holoubku přechytralej.
Mimochodem,pokud bych měl ohodnotit dle svého,kterýže s uvedených 4 kousků Aqualungu je nejlepší,tak stále je to přeci jen o chlup DCC Gold.
Všechna dřívější vydání Aqualungu vč. DCC jsou ze stejného starého nekvalitního stereo masteru, jsou všeobecně považována za podprůměr v oboru. Neznám nikoho, kdo by řekl, že A. je technicky dobré album. Proto se to dělalo zgruntu znovu. Nové vydání je úplně jiná kapitola.
DCC mám a vůbec mne to nezaujalo. Ale je z těch špatných asi nejlepší, to jo.
DCC mám a vůbec mne to nezaujalo. Ale je z těch špatných asi nejlepší, to jo.
noaid píše:Dr.Boxer - ty obrázky a dr jsou naprosto nic neříkající, je třeba problematice víc rozumět do hloubky a pochopit souvislosti. Žádný sw to za tebe neudělá.

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho Wilsona si musím pořídit.Jen nevěřím,že DCC vlastníte na cd,spíše jste ho získali nějakým downloadem zdarma ne?DCc Aqualung je sběratelská záležitost a stojí sakramentsky zelenejch.Jěště se mi nepodařilo ho získat za rozumné peníze,a pokud je tak špatný tak ho od vás za pár kaček odkoupím a zachráním vás od něj. 

Sekale nech si ty svý připitomělý reakce,když se baví dospělí.
Víš vůbec o čem se bavíme, Vševěde?
Víš vůbec o čem se bavíme, Vševěde?

nuchtala píše:To chce mrknout na nějaký graf.

Našel by se někdo, kdo slyšel Jethro Tull - Aqualung LP od MFSL, DCC a Classic Records. Jedná se mi o to, od kterého labelu se Vám zdálo být toto mimořádné album kvalitativně nejlepší.
Tak jsem se dnes konečně dočkal a poslouchám si novinku od Iana Andersona z J.T.
Thick as a Brick 2

Zatím ok. Co mě však překvapilo,že by se blýskalo na lepší časy?
DR považte je u toho CD 14,občas 15,16 a i 17.

Thick as a Brick 2

DR považte je u toho CD 14,občas 15,16 a i 17.

Zni to fakt docela dobreboxer píše:Tak jsem se dnes konečně dočkal a poslouchám si novinku od Iana Andersona z J.T.
Thick as a Brick 2
DR považte je u toho CD 14,občas 15,16 a i 17.![]()
![]()
![]()

V rozhovoru s Bill Bakerem o tomto novém CD se zmínil,že by do konce roku vinyl měl být. Tak uvidíme.
53´54" je na 1 LP už docela dost.
53´54" je na 1 LP už docela dost.
Taky jsem uz hledal, ale zatim bohuzel nic.
Utesuji se nadeji, ze nejprve budou nakrmeny "CD masy" a potom snad dojde take na "LP gurmany".
A vinylove vydani by si, myslim, zaslouzilo i CD "J-tull.com".

A vinylove vydani by si, myslim, zaslouzilo i CD "J-tull.com".
Tak jsem dnes dokompletoval všechny HiRes nahrávky Jethro Tull by Steven Wilson. Ve stereu.
Sice pro Noaida to je odpad, protože jedině X plus Y hraje, ale nicméně musím smeknout , co se Stevemu podařilo vytáhnout z těch masterů.
Kdyby tak zněly všechny "zlaté kapely", to by bylo.
Sice pro Noaida to je odpad, protože jedině X plus Y hraje, ale nicméně musím smeknout , co se Stevemu podařilo vytáhnout z těch masterů.
Kdyby tak zněly všechny "zlaté kapely", to by bylo.
Mohly bys hodit seznam co už vyšlo v nové podobě?