JETHRO TULL

Dnes hraje nebo hrálo ...
boxer

Re: JETHRO TULL

Příspěvek od boxer »

Noide. ( i Nuchtala)

Můžeš mi laskavě napsat rozumbrado, kde jsem ve svém příspěvku o Aqualungu napsal cokoliv o kvalitě či nekvalitě toho kterého vydání?

Musíš kromě pochopení souvislostí a hloubkového bádání číst co tam kde je a ne si vymýšlet,holoubku přechytralej.

boxer

Příspěvek od boxer »

Mimochodem,pokud bych měl ohodnotit dle svého,kterýže s uvedených 4 kousků Aqualungu je nejlepší,tak stále je to přeci jen o chlup DCC Gold.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Všechna dřívější vydání Aqualungu vč. DCC jsou ze stejného starého nekvalitního stereo masteru, jsou všeobecně považována za podprůměr v oboru. Neznám nikoho, kdo by řekl, že A. je technicky dobré album. Proto se to dělalo zgruntu znovu. Nové vydání je úplně jiná kapitola.
DCC mám a vůbec mne to nezaujalo. Ale je z těch špatných asi nejlepší, to jo.

sekal

Příspěvek od sekal »

noaid píše:Dr.Boxer - ty obrázky a dr jsou naprosto nic neříkající, je třeba problematice víc rozumět do hloubky a pochopit souvislosti. Žádný sw to za tebe neudělá.
*thumbs up* :mrgreen:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Tak toho Wilsona si musím pořídit.Jen nevěřím,že DCC vlastníte na cd,spíše jste ho získali nějakým downloadem zdarma ne?DCc Aqualung je sběratelská záležitost a stojí sakramentsky zelenejch.Jěště se mi nepodařilo ho získat za rozumné peníze,a pokud je tak špatný tak ho od vás za pár kaček odkoupím a zachráním vás od něj. :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekale nech si ty svý připitomělý reakce,když se baví dospělí.

Víš vůbec o čem se bavíme, Vševěde?

nuchtala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuchtala »

:D To chce mrknout na nějaký graf.

sekal

Příspěvek od sekal »

nuchtala píše::D To chce mrknout na nějaký graf.
*thumbs up* :D

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Našel by se někdo, kdo slyšel Jethro Tull - Aqualung LP od MFSL, DCC a Classic Records. Jedná se mi o to, od kterého labelu se Vám zdálo být toto mimořádné album kvalitativně nejlepší.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem se dnes konečně dočkal a poslouchám si novinku od Iana Andersona z J.T.

Thick as a Brick 2
Obrázek

Zatím ok. Co mě však překvapilo,že by se blýskalo na lepší časy?

DR považte je u toho CD 14,občas 15,16 a i 17. *2thumbsup* *thumbs up* *palec* :shock:

micska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micska »

boxer píše:Tak jsem se dnes konečně dočkal a poslouchám si novinku od Iana Andersona z J.T.

Thick as a Brick 2
Obrázek

Zatím ok. Co mě však překvapilo,že by se blýskalo na lepší časy?

DR považte je u toho CD 14,občas 15,16 a i 17. *2thumbsup* *thumbs up* *palec* :shock:
Zni to fakt docela dobre *2thumbsup* Jak velikansky oblouk zpet do 69 - 74 :P Jen mam trochu obavy, nikde nemohu najit, ze by se planovalo tez vinylove vydani *fnuk*

boxer

Příspěvek od boxer »

V rozhovoru s Bill Bakerem o tomto novém CD se zmínil,že by do konce roku vinyl měl být. Tak uvidíme.

53´54" je na 1 LP už docela dost.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Taky jsem uz hledal, ale zatim bohuzel nic. :( Utesuji se nadeji, ze nejprve budou nakrmeny "CD masy" a potom snad dojde take na "LP gurmany". :D
A vinylove vydani by si, myslim, zaslouzilo i CD "J-tull.com".

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem dnes dokompletoval všechny HiRes nahrávky Jethro Tull by Steven Wilson. Ve stereu.

Sice pro Noaida to je odpad, protože jedině X plus Y hraje, ale nicméně musím smeknout , co se Stevemu podařilo vytáhnout z těch masterů.

Kdyby tak zněly všechny "zlaté kapely", to by bylo.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Mohly bys hodit seznam co už vyšlo v nové podobě?

Odpovědět