PINK FLOYD-Dark side of the moon

Dnes hraje nebo hrálo ...
jirka64
Kontaktovat uživatele:

Re: PINK FLOYD-Dark side of the moon

Příspěvek od jirka64 »

Na netu lze (tedy před 3 měsíci to šlo, jak je to teď, nevím) zdarma stáhnout SACD.iso tohoto alba, které lze přehrát foobarem.

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Tak německá verze šla nakonec za 1000 Kč, je tam ještě jedna, ale není upřesněn stát-původní EMI 1973. Ale stav nic moc.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

*headbang* nějak mi blbne net.
Naposledy upravil(a) lidumil dne 25 bře 2013 18:23, celkem upraveno 1 x.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Německé verze zvukově nic moc :-( radší GB US nebo Jap. Proč to nezkusíš na ebayi? http://www.ebay.co.uk/sch/Records-/1769 ... f+the+moon

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Na aukru se poslední vydání od Harvestu dá sehnat za nějakých 600,-kč. Máte někdo zkušenost jak je to s kvalitou. Velmi silně o němu uvažuju. 1000 za stav EX nebo dokonce VG byť z dřívějších pressů opravdu dát nechci.

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Já sehnal Suprafon vezri na aukru za 115,- i s poštou. A vzhledem k tomu jaké mám železo tak mi to stačí a hraje kouzelně. Ale měl sem kliku v obalu byli k mému překvapení 2 placky a jedna teda total škrábance jak sviňa, ale ta druhá po vyčištěná pěkná. *2thumbsup*

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Tak jsem nakonec na aukru koupil německý výlisek. Byl to risk, vyšel na 500 Kč i s poštou. Obal je G, deska VG->VG+, nechal jsem ji vyprat profi pračkou a včera usedl a pustil. Jemný lupání v tichých pasážích mi moc nevadilo, ale za mě to je asi nejlepší nahrávka co mám.
Mě chytla teď krása analogu, takže i když bych řekl, že SACD je čistčí, má asi i lepší prostor, ten zvuk z desky je pro mě na prvním místě.
Takže za mě:
1. německý vinyl
2. SACD
3. MFSL CD

A velice kladně hodnotím bootleg z r. 1974 z Wembley, takhle krásný živák se vidí málokdy.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

mirino_h píše:Velice povedené je také album Sam Yahel : Jazz Side Of The Moon

Obrázek
Ano toto je naozaj celkom zaujímavá vec. Ale púšťam si to iba stereo, v 5-kanále ma to nejak nebaví. Zato klasické Dark side z SACD je priestorovo naozaj podarené. Je to jedna z vecí pri ktorej stále váham či pri upgrade zostavy prejsť na čisté stereo, alebo ostať pri kine.
Ešte to mám aj na LPčke z druhej ruky, ale jej posluch ma až tak nebaví, zjavne má toho už dosť "najeto" a v niektorých vypätých pasážach to trochu ťahá uši. Ale počúvať sa to dá.
No a neviem či je tu už spomenutá vokálna verzia - http://www.youtube.com/watch?v=EcF2-lAFhYk . V práci som to svojho času dostal k 40ke. *2thumbsup*
Celkom zaujímavé spracovanie. Tieto a-capella veci ma dosť fascinujú.

Odpovědět