PINK FLOYD-Dark side of the moon
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
PINK FLOYD-Dark side of the moon
Dneska mne inspiroval kolega Lindemann a po závěru tel. hovoru se slovy "Co posloucháš?" jsem si řekl, že je to dobrý nápad a taky jsem tam vložil Pink Floyd-Dark side of the moon. Tuto desku mám od MFSL, takže je to takový malý svátek, když si ji pouštím. Hraje skvěle! Díky moc, Petře .
Re: PINK FLOYD-Dark side of the moon
V sucastnej dobe je to moja najoblubenejsia vec, mam to na LP od MFSL a na SACD (ale pocuvam iba CD vrstvu, ked sa nemozem na 100% venovat posluchu LP), nadherny album, podla mna jeden z najlepsich albumov rockovej historie...
Tak to můžu. to je hudba která mě hodně baví. Pink Floyd je legenda a poslechnout si jejich hudbu to je pohádka.
Je to moja srdcová záležitosť .Všeobecne podľa môjho názoru PINK FLOYD vydali mnoho zásadových počinov vo svojej diskografií, ktoré su navždy zapísané v naších srdciach a ušiach. Pre mňa top od PF Dark side..., Wall, Meddle, Division Bell. Ale má rád a sveľkou obľubou a úctou počúvam úplne všetky albumy.
A ešte som zabudol spomenúť vynikajúci album " Wish You Were Here" To je taktiež kultová vec.
názory posluchačů a příznivců PF jsou vzácně vyrovnané, někdo Dark side a jinej Wish you...jako No.1.brvr píše:A ešte som zabudol spomenúť vynikajúci album " Wish You Were Here" To je taktiež kultová vec.
já se přikláním spíše k Wish you were here. prodalo se jich 10 mil.desek - jenom ve XX.století. Dark side 25 mil. kolik je vypálených kopii...to už nikdo neví...
tak, tohle je P.F. Dark side of the Moon vydaný v ČSSR (Supraphon) léta páně 1978 za tehdejších 80.-Kčs. cena vskutku lidová když zvážím že české tituly na LP stávaly jednotně asi
44.-Kčs. jenomže, dostupnost v běžné obchodní sítí byla, mírně řečeno, problematická (jako ostatně cokoliv jiného). pamětníci potvrdí.
CD je dovoz bulharská reedice pořízena někdy kolem roku 1992-93 za nějakých 150.-Kč
44.-Kčs. jenomže, dostupnost v běžné obchodní sítí byla, mírně řečeno, problematická (jako ostatně cokoliv jiného). pamětníci potvrdí.
CD je dovoz bulharská reedice pořízena někdy kolem roku 1992-93 za nějakých 150.-Kč
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Peere,
myslel jsem si, že to budeš mít na vinylu. To bych někdy rád slyšel na Tvém "kolovrátku". Taky bychom to mohli provnat s mou CD verzí od MFSL, co říkáš?
Tohle vydání k 30th výročí na vinylu mám také, ale u Peera to je lepší zážitek, rád se stavím až to budete porovnávatMark Levinson píše: Peere,
myslel jsem si, že to budeš mít na vinylu. To bych někdy rád slyšel na Tvém "kolovrátku". Taky bychom to mohli provnat s mou CD verzí od MFSL, co říkáš?
Jasně hoši, jen co bude trocha času...
Až bude pršet.
Až bude pršet.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
U nás právě pršíPeer píše:Jasně hoši, jen co bude trocha času...
Až bude pršet.
Tak musím říct, že je to i pro mě nejlepší album od Pink Floyd. Možná trochu váhím s The Wall. MFSL verze Dark Side of The Moon mi dorazilo až dnes po druhém pokusu. A je to výborně nahrané CD. Takže povinnost pro všechny.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Tento hudební skvost doporučuji poslechnout i v prostorovém podání 5.1! Je to jedna z mále věcí, kde poslech hudebního 5.1 má své opodstatnění. Např. začátek Time je tak reálný, jako když se ocitnete v hodinářství, kde zrovna v celou začnou rachotit všechny hodiny.
Hodně zajímavá verze v podání této kapely ve stylu Reggae, Dub, Electronic.