uan

tůůů

tsrííí

Jo jo, tam jsem strávil hodně časuPytel píše:Nyní nějaké pozitiva : krásný cívkáč Nagra -- třeba sem dá někdo foto . . .
Pro mě asi také, ale vzhledem k cenovkám se to...tak nějak...těžko porovnáváPítrsPraha píše:Suverénně nejlepší zvuk výstavy pro mě byly Sonus Faber Cremonese ve spojení s AR.
Kedy už ludia pochopia, že výstava nikdy neponúkne ideálne akustické podmienky. To by musela byť stavba s akusticky upravenými miestnosťami a to rozumný človek uzná, že je nereálne. Nejaké prenosné akustické panely to nezachránia. Aspoň trochu skúsené ucho pozorným posluchom rozpozná potenciál a úzky výber cenovej skupiny dostupnej pre záujemcu, rozpozná ktoré veci si má ísť vypočuť do firemných posluchoviek. No akonáhle počujem kritiku na akustiku hotelových priestorov, návštevníka ktorému nedochádza, že akustickú pohodu narúša množstvo ľudí, presuny po výstavisku, často, resp. vždy je ucho rozhodené po ceste na samotnú výstavu... a po tomto niekto povie, že zvuk na výstave je aký je..... Taký človek nech sa stane vystavovateľom a ukáže zbytku sveta ako sa to má robiť. A spraví to presne tak isto. V ekonomických podmienkach našich krajín 100%nePítrsPraha píše:.....Zvukově pro mě ale byla výstava letos spíš zklamáním. 3/4 instalací byly zabitý špatnou až otřesnou akustikou a/nebo nevhodným umístěním repro v místnosti. ....
nie som extremista len volám po primeranej toleranciiPítrsPraha píše:Diky za reakci, ale netreba extremismu. ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host