Audio Video Show 2016
Re: Audio Video Show 2016
Škoda, že ses nezmínil.Půjčil bych ti kartu s živejma nahrávkama čela.Třeba by byli ochotní to pustit.
kabelguru.cz
Dinosaurjr píše:Mě se výstava líbila, protože jsem ji bral jako výstavu tj. představení novinek. Zvuk jsem bral jako inspiraci či pozvánku na návštěvu studia, kde jsou podmínky úplně jiné.

Jinak šedoura znám nějaký ten rok z výstav i náštěv a dovolím si tvrdit, že to je jeden z nejmilejších pozitivních lidí co lze na výstavě potkat a rád vždy poradí, a pak tady člověk čte tyhle Vaše virtuální rozbrojky na fórech prostě no comment

OK, osobně neznám žádného z účastníků těch "odborných debat" (od Šeďoura mám i ten nějaký kablíkknopi píše:Jinak šedoura znám nějaký ten rok z výstav i náštěv a dovolím si tvrdit, že to je jeden z nejmilejších pozitivních lidí co lze na výstavě potkat a rád vždy poradí, a pak tady člověk čte tyhle Vaše virtuální rozbrojky na fórech prostě no comment..

A když se proti takovému nesmyslu "ohradím", jsem pokrytecšeďour píše:To je sváma pořád dokolečka.Já se za hifistu nepokládám, páč neposlouchám Flojdy, Meluu, ani pinkylinky džez.

PS: A jen malá poznámka na závěr . . . stejně bylo jen otázkou času, kdy to tady začne do sebe šít. Když bych já na té výstavě NEbyl, ani by mě nenapadlo se tady do "debaty" zapojovat

Třeba je to baví nebo jsou příliš pyšní.. mě to je celkem jedno 

Chlapci, všiml si někdo pokojíčku s Tannoy a s čím jim to tam hrálo? Zvuk mě radši ani nezajímá, když to tady čtu
.

Fajn, díky. Koukám, že tam s nimi obcoval i strejda NAD, jestli teda dobře vidim.
Čo bolo prezentované s elektrónkami , bez ohladu na tenziu voči elektrónkam. Je možné , ešte v súčasnéj dobe , počúvať
el. zosilovače , predzosilovače , bez toho , aby sme boli zvermi a hlucháňmi. Sme ešte schopný sebareflexie ? Ako sa zachovali
vystavovatelia? K čomu sa najviac prikláňali , kde videli svoju budúcnosť.
el. zosilovače , predzosilovače , bez toho , aby sme boli zvermi a hlucháňmi. Sme ešte schopný sebareflexie ? Ako sa zachovali
vystavovatelia? K čomu sa najviac prikláňali , kde videli svoju budúcnosť.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
sekal píše:Trochu mě překvapuje, že zde nikdo z návštěvníků výstavy nereferoval o sloven. zn. MERMAID. Nezaujali nebo nestáli nikomu ani za pozornost ?.
Mě zaujaly natolik, že jsem si hned pro jedny zajel na Slovensko

Doporučili mi je i 2 nejmenovaní konkurenti, které uznávám. Takže za mě palec nahoru

Ahoj hifisti. Rád bych především poděkoval pořadatelům, že v dnešní době, která hifi moc nepřeje, jsou schopni a především ochotni uspořádat takovou pěknou akci, kde se my ostatní milovníci dobrého zvuku můžeme dozvědět o novinkách i klasikách v hifi světě. Že tam není ideální akustika je jasné, ale to ani snad nikdo nemůže čekat. Na seznámení a první poslech, co mne zaujme a co ne, to myslím postačuje. A když mne něco osloví, tak si to pak mohu k prodejci zajít poslechnout v poslechovce. Mne například zaujaly horny Avantgarde Acoustic (ty červené...), na první poslech jsem byl ohromen, ale když jsem poslouchal déle, přišlo mi to celé takové zkreslené a navíc to podle mne docela šumělo, všimli jste si toho také? Excelentní byly expozice sluchátek, Sennheisery 800 jsem slyšel poprvé, ale bedny jsou bedny
. Dle mne byla zajímavá i expozice technetu, vidět rozdíl v kvalitě obrazu oled, led, 4k atd. Co mne zaujalo, byla absence takové střední velikosti beden, něco jako např. Yamaha NS 1000, rozumné třípásmo, které se ještě dá dát na polici. Na výstavě byly buď velká monstra, která do bytu skoro nedáte, nebo malé bedýnky, které dle mne (už slyším křik...) zkrátka pořádné basy nezahrají. Zvukově se mi líbily Vienna Accoustic, na regálovky velmi dobře zněly Fischer & Fischer (měli tam i velké, ale ty jsem neslyšel). Bylo toho zkrátka mnoho a po dvou hodinách poslouchání a chození jsem už byl docela unavený a uši taky... Ještě bych měl návrh, aby jednotliví vystavovatelé někde u vchodu měli seznam použitých komponent, aby si člověk mohl přečíst, co poslouchá a nemusel to chodit zkoumat, zesilovače, zdroje zvuku, kabely atd. Prošel jsem si i chytré domy, protože chystám rekonstrukci domu a tak jsem si říkal, že se nechám inspirovat možnostmi. Hned první prodejce mi řekl, že zvuk moc nedělají, ale dá se také rozvést po domě... Další už byl lepší, chytré ovládání se se dá použít i pro muziku, NAS server, aplikace na mobilu, třeba do koupelny ideální.
Trochu jsem se rozepsal, třeba pro někoho, kdo tam nebyl to bude přínosné.

Trochu jsem se rozepsal, třeba pro někoho, kdo tam nebyl to bude přínosné.
Ahoj, pro mě bylo letos velké překvapení u TARIM audio. Pouštěli tam zrovna Chris Jones - No Sanctuary Here. Zvukově se mi líbily nejvíce. U nových BW se mi zdáli trochu ostré výšky. Xaviany opět nicmoc leze z toho takový plochý zvuk který opravdu hned nezaujme. Další překvapení u AQ které hráli taky dobře ale ta cena? A co říkáte na značku Elfton? Viděl jsem je poprvé a za 59.000kč to nehrálo špatně. Jinak bych také chtěl poděkovat pořadatelům za pěknou výstavu. Byl jsem v sobotu hned ráno. Lidí bylo oproti minulému ročníku méně. Nebo tomu napomohlo jedno patro navíc kde jsme se lépe rozešli. Fotky z výstavy: http://www.audio-video-show.cz/fotografie-a-videa/
Rád bych se na výstavu podíval, ale bohužel jsem nebyl, protože se "trefila" do jarních prázdnin (mojí) půlky Prahy. Místo toho jsem si v sobotním termínu postál hodiny v zácpě v Rakousku a následně i v Německu. Ale vnitřní prostor našeho auta má v podstatě velikost malého hotelového kamrlíku, zatlumený byl taky slušně (tapecírunk, rodina, bundy, světry, lyžáky ...), takže jsem to strávili hodinami poslechu naší oblíbené hudby ... a když si člověk pohraje s korekcemi, vypne loudness atd, tak ono to vlastně hraje taky docela dobře 
Tak snad se to pořadatelům příští rok nepovede termínově trefit zase do mých jarňáků.

Tak snad se to pořadatelům příští rok nepovede termínově trefit zase do mých jarňáků.