Bylo to tak obrovský, že jsem to za jeden den nedokázal projít a pokračoval jsem v návštěvách jednotlivejch expozic ještě v sobotu.
Snažil jsem se všude alespoň chvíli poslouchat, abych si nedělal takovej ten prázdnej názor...to nemá cenu, akustika to zabíjí.Vždycky se dá najít něco dobrýho, ať už na zvuku, nebo na technickým provedení, a nebo na vtipnejch řečech vystavovatele.
Jen telegraficky...červený horny hrajou vždycky na pytel...zabarvenej zvuk. U Xavianu jsem nikdy nepochopil, co vlastně vystavujou...leštěný dřevo ? Dobrej zvuk to rozhodně není.
Překvapilo mě - rakouští výrobci reprosoustav Vienna Acoustic a Wiener (ty s tím kotoučákem) - skvělej zvuk, dynamika.
Ale celkově pro mě nejlepší zvuk měly Kii Three (ty doporučovaný MaBatem).Hned bych si je koupil...jen ta cena (i přes slíbenou 25% slevu) je pro mě trochu mimo.
Velmi rychle jsem si vybral nový sluchátka, teď jen budu čekat, až budou Trinity ke koupi.Hodně mě zklamaly Hifimany se svojí cenovou filozofií sluchátek za pade na ven !??
A způsob prezentace na hlučný chodbě se zesilovačem, kterýmu zlobí potenciometr !
Hanba !!
A RIHA audio ? Velmi dobrej zvuk a rozhodně nejhlasitější expozice na výstavě.Hlukoměr mi ukazoval trvalou hodnotu 100dB.Když jsem to říkal panu Říhovi, potěšilo ho to.
...
Absolutně souhlasím s tím, co napsal Lachim...
To byla hodně velká trapárna.Čekal jsem tam na baru jako idiot (nechápu proč jsem neodešel), kosmickou cenu kafe jsem sice neřešil, ale obsluha by měla dostat přez hubu.Na druhou stranu v bufetu stál sendvič 50 korun, naproti v sámošce stojí 48,-lachim píše:smutné je, že v tak drahém hotelu nám ve zlevněném bufetu nabídnou kafe do kelímku z automatu, studené párky do gumového rohlíku a
hotelový bar bez obsluhy. zde se na normální kafe "do hrnečku" čeká normálně 30 minut ?
Tyhle paradoxy jsou naštěstí asi jen takovej nutnej kolorit.