Audio Video Show 2016

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
BVa
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Video Show 2016

Příspěvek od BVa »

2 šeďour
Jediný, kto tu reaguje ako ublížený hifista, si ty. PMA aj ja sme nehovorili nič o subjektívnych dojmoch z posluchu(čo je tvoj hlavný argument), len sme ukázali na objektívne možnosti (podľa zvrejnených faktov, nie "okohifi" impresií), ktoré by mohli vysvetliť dojmy iných poslucháčov. Ty si začal s komentármi úplne od veci
Ajéje, klasický kecy všeználků.Macura nebyl, ale ví, že zkreslení bylo padesát procent.Bunta nebyl, ale ví, že hlasitost byla 95 až 100 dB.
Blbost !
A máš pravdu, píšeš tam blbosť. Mimochodom, koľko % sú tie skreslenia podľa zverejnených meraní?

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

To je sváma pořád dokolečka.Já se za hifistu nepokládám, páč neposlouchám Flojdy, Meluu, ani pinkylinky džez.Já jsem si to na výstavě užíval.A jen jsem čekal na tyhle reakce zneuznanejch géniů, který přesně věděj, proč to nemůže fungovat.
Kyselý hrozny ?

Vtip o kojící matce jsem pochopil, ona je to totiž moje hláška.Ale už minulej rok jsem psal, že přístup kočárků byl částečně omezenej díky schodům.Nicméně, když jsem poslouchal pinkylinky u Dioka, tak přišel nějakej dědek s vnoučátkem přes rameno.Chudák dítě se odvracelo od toho hluku, ale dědek vytrval, páč byl asi hrozně zvědavej na to, jak lampově hraje digitál SPEC.

Stejně tak bych mohl odpovídat na otázky kolem hlukoměru a měření.Ale vzhledem k těm osobním invektivám od ....(dlouhý číslo), na to kašlu.Já jsem si obrázek o hlasitosti udělal a nepotřebuju rozebírat, co je střední, nebo max hodnota.
kabelguru.cz

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Kdyz nepotrebujes nic rozebírat, kdyz se te někdo na neco pta, tak proc vubec píšeš tyhle ptákoviny.

boxer

Příspěvek od boxer »

Aááá, přesunul se sem genius loci ze Slovanetu.

Vyštěkne se píčovina, když je odpinknutá jako blbost,(a s nezvratitelnými fakty), tak najednou stačí bias s hifiimpresí a okonosovlasohifiposlechem(úmyslně vynecháno ucho), a když i to nestačí, tak se napíše nejobyčejnější debilita, že se mi to líbilo (což nikdo nikomu nebere) a že tam nehráli Pink Floydi.

A navíc ještě útok, že je to s "vámi" furt dokolečka.

No ono je to naopak. S tou sebrankou kolem MaBata, Zorga a magora Bartoliho (osobně bych mu zakázal za ty neustálý útoky zde inzerovat a navíc, kdo to od něj koupí by měl dostat banána) a tebe a Basstla a Miera ( i když u něj mě to mrzí, vypadá na chytrýho kluka) je to právě nalevačku.

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekal.

Tvoje beztextové vlepení grafu mělo znamenat co?
Jako že mám nebo nemám pravdu? Nebo jako vždy čekáš, jak se to vyvine, abys ses mohl přidat na tebou zvolenou stranu?

Děláš to takhle průhledně už dlouho. Nemáš svůj názor, který bys k tomu vlepení hned přidal?

Ale co teď, když si tvůj nynější neoblíbenec PMA s oblíbencem BVa notují? kam se přidáš? Jedině k šedýmu vodiči. Víc možností není.
Naposledy upravil(a) boxer dne 15 bře 2016 14:08, celkem upraveno 1 x.

sekal

Příspěvek od sekal »

Odar píše:S velkym basakom sa to porovnavat nikdy neda.
To jistě ne, to by také nikdo rozumný nedělal. Na druhé straně je ale kmit. charakteristika nebývale vyrovnaná, a to prakticky v celém akust. pásmu. To se u tak malých beden jen málokdy vidí. Harmon. zkreslení v oblasti nízkých kmitočtů bych neviděl jako kritické, pokud budou bedny používány při nižších až středních úrovních vybuzení, pro což jsou ostatně patrně primárně určeny. Cena je ovšem dosti přemrštěná, o tom není sporu..

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

co se vrátit ke komentářům o výstavě Audio Show 2016, prosím?
vyjímečně hodně vystavovatelů- expozic. tolik zajímavého.
co třeba názor na 4k projektor sony.
jak se líbil obraz 4K?
(osobně jsem nepoznal, že je to 4k. na Lcd panelu je to sakra jinak vidět)

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

šeďour píše: Já se za hifistu nepokládám, páč neposlouchám Flojdy, Meluu, ani pinkylinky džez.
:lol:
Kdepak, tady na blbce nenarazíme ;)

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Ano, je to pořád dokolečka.Když napíšou jiní, že jim vadí ta věčně omílaná muzika, kterou tam vystavovatelé pouštěj, tak se pokývá hlavou, ale jinak se to přejde.Když to napíšu já a ještě si dovolím konkrétně jmenovat vaše hifistický oblíbence, tak jsem za blbce !
Jseš pokrytec, stejně jako ostatní hifisti.Bartoli to o vás píše dobře.
kabelguru.cz

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

add. pouštěná hudba na avs2016
na výstavě se letos opět pouštěla ta bezpohlavní, "výstavní" hudba.
tzn. neznámé skladby pro 2-3 nástroje. bum-cink, basa-basa.
jakási "chemie".
ale třeba pan webr se v sobotu večer velmi usmál nad označením "výstavní hudba" a s radostí pustil mozarta.
zmiňované pink floyd jsem neslyšel ani v jedné expozici.
( vzpomínám na zlaté časy před x-10-ti roky, kdy všude jelo kombo = another brick in the wall +hotel california+private investigation)
:-)
letos však každý vystavovatel na požádání pustil nějakou klasiku.
ač většina jí hledala velmi složitě v nějakém adresáři.
osobně jsem si klasickou hudbu nejvíce užil u SROLL.
zmiňovanou "hifistickou" hudbu jsem neslyšel nikde. snad jen 1x jsem chytil nějaké dire straits.

boxer

Příspěvek od boxer »

Ano, je to pořád dokolečka

Jojo, s vám a jo.

boxer

Příspěvek od boxer »

Ohledně poslechu a zvuku.
Každej rok jsem měl to štěstí, tedy spíš Lachim měl, ;) že jsme byli zároveň si poslechnout Vividy.

Když hrály na Solušnech, VŽDY to bylo o level (y) lepší, než s Audionetem.
Ale letos mě přišly fakt nejslabší vůbec.
Tolik záleží na té akustice místnosti.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Souhlas o zvuku Giyi se Soulutionem i jejich letosnim zvukem. Stalo to za prd a bedmama to nebylo.

Kii Three: na chodbe me upoutalo hluboky hucoduneni. Tak jsem vesel a sedl si dopredu doprostred. Nechal pustit svou hudbu Linn Stanley, sviznejsi vec s hlubokymi i vyssimi basy, bohatymi stredy i vyskami - akusticky nastroje, zensky hlas.
Upoutala dynamika a zivost stredu a vysek, ale basy byly divny. Objemove akorat, ale prisly mi takovy nabuzerovany, pomaly, nepresny. Docela se slevaly ty hluboky s vyssima. Ale mely silu. Jako by hraly z levnych velkych basreflexovych sloupu nebo subfwooferu levnyho domaciho kina.
Za me zvukove nee.

Jinak absolutne nechapu neochotu nebo kysely obliceje nekterych vystavovatelu pri slusne a se vstricnym usmevem vyslovenem prani pustit hudbu z doneseneho SACD.

slayerss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od slayerss »

Já měl letos neuvěřitelnou smůlu, na otázku co by jsme chtěli pustit, jsem řekl-Metallicu a pán říká, tak tu jsem letos zapomněl doma. No sakra že já nejel loni *headbang* :D

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

Mě se výstava líbila, protože jsem ji bral jako výstavu tj. představení novinek. Zvuk jsem bral jako inspiraci či pozvánku na návštěvu studia, kde jsou podmínky úplně jiné.

Já jsem požádal o cello a místo toho mi byl puštěn houslový koncert (worchestr)...

Odpovědět