Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
Tak to je škoda,že neprodas,to byl jediný důvod tě na výstavě potkat 

Zdravím,
vidím (čtu), že je tu veselo a Audio video show bude výstava doslova multidimenzionální
Rád bych nasměroval dotaz k původnímu účelu tohoto vlákna
Jelikož se u mně jedná o první návštěvu, tak bych se rád zeptal, zdali tam bude probíhat i prodej třeba LP či CD (myslím hlavně od audiofilních vydavatelství)?
vidím (čtu), že je tu veselo a Audio video show bude výstava doslova multidimenzionální

Jelikož se u mně jedná o první návštěvu, tak bych se rád zeptal, zdali tam bude probíhat i prodej třeba LP či CD (myslím hlavně od audiofilních vydavatelství)?
ano. ve vst. hale většinou něco bývá.
Dík za rychlé info 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prijemnou zabavu vsem 

omarisko
Jeste tam byva prodej na par mistech, napr vedle expozice Tykon byva CD a vinyl, ... a pak i v mistnostech vystavovatelu neco malo najdes.
omarisko
Jeste tam byva prodej na par mistech, napr vedle expozice Tykon byva CD a vinyl, ... a pak i v mistnostech vystavovatelu neco malo najdes.
Já jsem členem fóra již dlouho, ale světe div se, tohle bude moje první výstava. V minulosti jsem si s pár lidma potkal, leč telefonní čísla na ně nemám. Bude tedy nějaký organizovaný sraz? Díky
Asi před měsícem, jsem navrhoval setkání ve 13.30v lobby baru na kávu po obědě, nejlépe v pátek.
Tak v kolik a kde? Co Vybliz jde take? Neboji se deky? 

V pátek a sobotu 1-2.3. od 10:00 do 18:00 nás najdete ve třetím patře hotelu Don Giovanni na výstavě AUDIO VIDEO SHOW PRAHA 2019 https://www.audio-video-show.cz/
Hrají reprobedny VMAudio VMA-V, VMA-I SL, VMA-I µ na železu SPaudio a CustomWorks. Celá místnost je upravena akustickými prvky VMAudio Laaksum, Boomkiller, Photoecho na slušné poslechové podmínky.

Hrají reprobedny VMAudio VMA-V, VMA-I SL, VMA-I µ na železu SPaudio a CustomWorks. Celá místnost je upravena akustickými prvky VMAudio Laaksum, Boomkiller, Photoecho na slušné poslechové podmínky.

Jako výraz soucitu s sebou beru domácí slivovici, kterou ti pak vydezinfikuji krvavé rány.
Tak na VMA jsem zvedav, jelikoz jsem na to cetl dost oslavnych textu... uvidime v realu.
To je Vase poprve ze?
To je Vase poprve ze?
Vážení milovníci kvalitního poslechu hudby,
rád bych Vás pozval na premiéru nového modelu reprosoustav Elfton - sloupek Ringo (MTM 2x6,5"+1,5"), která se uskuteční v pokoji č.325 na AVSP2019. Ke slyšení též bude nejlepší integrovaný zesilovač od Grandinote - Supremo (2x37W Magnetosolid) a streamer Grandinote Volta MkII.
Na Vaši návštěvu se těší,
J. Ott
rád bych Vás pozval na premiéru nového modelu reprosoustav Elfton - sloupek Ringo (MTM 2x6,5"+1,5"), která se uskuteční v pokoji č.325 na AVSP2019. Ke slyšení též bude nejlepší integrovaný zesilovač od Grandinote - Supremo (2x37W Magnetosolid) a streamer Grandinote Volta MkII.
Na Vaši návštěvu se těší,
J. Ott