Někam mezi 1 a 3. Když to hodně přeženu, tak je mi jedno co mám zapojené v řetězci, spíš mi jde o tom, co pouštím za muziku. Hlavně jsem poměrně specifický uživatel v tom, že mne zajímá spíše konstrukce reprosoustavy a jednotlivých měničů, než zvuk.
Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
PítrsPraha
ANO, mas pravdu, souhlasim a vim to. Akustika mistnosti je tak 50% uspechu. 48% je zelezo a budky a mozna ty 2% jsou kabely a spalicky. Pro me zanedbatelne 2% s ohledem na vse ostatni.
A jak zminujes, tak se spatnou nahravkou, ktera se ve studiu nepovedla a ma nedokonalej mastering, tak takovou reprodukci nezachrani clovek sebelepsim aparem, natoz vymenou bananku nebo spalikem pod kabel.
Uz bych to neresil, jsme v podstate cele vlakno
ANO, mas pravdu, souhlasim a vim to. Akustika mistnosti je tak 50% uspechu. 48% je zelezo a budky a mozna ty 2% jsou kabely a spalicky. Pro me zanedbatelne 2% s ohledem na vse ostatni.
A jak zminujes, tak se spatnou nahravkou, ktera se ve studiu nepovedla a ma nedokonalej mastering, tak takovou reprodukci nezachrani clovek sebelepsim aparem, natoz vymenou bananku nebo spalikem pod kabel.
Uz bych to neresil, jsme v podstate cele vlakno

Ví někdo prosím, v jaký den a čas je tam nejméně lidí?
najmenej ludi je tam hned rano, ked je velka cast ludi este vo fronte na listky 

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vyprané čisté tričko či košile, gatě (no blue Jeans), vypucované boty atd. je předpokládám společenský standard.
Aneb do hospody s umytými nohami. Deodorant or parfum is highly recommended. Dopo pro neandrtálce: k tomu dále patří umýt vlasy, oholit a vyčistit ušiskááá !!
Přeci jen je to HiFi Svátek a koná se jen 1x/rok !
Jinak na sraz 13:30 určitě přijdu. Uvidím bitku?
Pro-Ject - připravuje novinky, na které má smysl si přinést něco v kešeni?
Aneb do hospody s umytými nohami. Deodorant or parfum is highly recommended. Dopo pro neandrtálce: k tomu dále patří umýt vlasy, oholit a vyčistit ušiskááá !!
Přeci jen je to HiFi Svátek a koná se jen 1x/rok !
Jinak na sraz 13:30 určitě přijdu. Uvidím bitku?

Pro-Ject - připravuje novinky, na které má smysl si přinést něco v kešeni?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja jsem si koupil novy sedy oblek a kosili s modrym nadechem. Pujdu bez kravaty v lezernim stylu a hnedych polobotkach. 

Kdyz je ten svatek.
Kdyz je ten svatek.
Nevim, proč bych se měl hodil, se podívej, jak vypadá Lionel Messi. A mýt se taky nebudu ukončim souboj s Šedivým jen tím, že se k němu přiblížím na čuch a to postačí na jeho knock-out.
Tak teď nevím,jestli se vůbec sejdou všichni přispěvatelé na stejné akci. Zatím to vypadá,že jedna polovina se zúčastní Audio Video Show a druhá půlka cestuje na Fashion Week 

A třetí polovina se chystá rozsekat na poloviny
Já přijdu v bílých montérkách, ať jsem trochu originální.
No vidíš,takový jsi měl strach a jak jsi to nakonec vyřešil s montérkama
tu helmu budu mít taky
A bude na prodej 

To tě vyblíz jenom upozorňuje......kdybys mu chtěl dát hlavičku