Audio Video Show Praha 2019
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Audio Video Show Praha 2019
Výstava Audio Video Show Praha v hotelu "John Dovany" 1.3. a 2.3.2018 se blíží...
https://www.audio-video-show.cz/
https://www.audio-video-show.cz/
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio Video Show Praha 2019
A příští rok výstavu přesunou do hotelu “John Doumyvadla”
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Už se těšim. Mimochodem všimli jste si, že postupem let ubývá v zastoupení návštěvníků takový ten klasický československý hifista staré školy = igelitka v ruce narvaná letákama ze stánků, ošklivé propocené oblečení, Prestižky či jiné ochozené kecky, mastná kštice? Popravdě tak nějak si představuju všechny ty místní techniky/měřáky. Nic osobního, ale nemůžu si pomoct, vždycky mi to naskočí v hlavě 

Naposledy upravil(a) Kocmeister dne 11 led 2019 08:20, celkem upraveno 2 x.
kabelguru.cz
Kdo chce na výstavu príde ale prečo nepíšeš davidhighend o hifi ale len popichuješ a všade si posmech robíš.
Presne koli takýmto ludom
sa tu schadzaju a pritakasvaju si podobný čo len prudia( http://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz ... 20prudi%E8)
a potom to forum vypadá ako vypadá.
O HIFI je potom tu písané naozaj len minimum a ani ludia nepíšu svoje poznatky.
Ani o zvuku na takýchto výstavách ani o svojom HIFI.
Presne koli takýmto ludom

a potom to forum vypadá ako vypadá.

Ani o zvuku na takýchto výstavách ani o svojom HIFI.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď vážně a seriózně. Čisté jsem reagoval na první příspěvek, kde pisatel oznamuje, že výstava se koná v hotelu “ John Dovany”, na místo Don Giovanni. Doufám, že jsem se tě milý jimmi svým příspěvkem moc nedotknul. To by mne opravdu mrzelo.
Kocmeister.
A co je IN. Oblek bandi, nagelovaný chlup, hodinky švajc, boty z krokodíla a na zádech firma : jsem snob a mám na to? A jsou povoleny trenky nebo musí být boxerky? Proboha v té hlavě máš asi "deku" na šedé kúře mozkové. Vraz si kus rhodia do ucha a zahoř ať ti ta deka spadne a zazní něco smysluplného. Teď jsi se projevil.
A to nepíšu proto, že vypadám a chovám se tak jak uvažuješ. Nepíšu " myslíš", protože v tomto případě nejde o myšlení.
A co je IN. Oblek bandi, nagelovaný chlup, hodinky švajc, boty z krokodíla a na zádech firma : jsem snob a mám na to? A jsou povoleny trenky nebo musí být boxerky? Proboha v té hlavě máš asi "deku" na šedé kúře mozkové. Vraz si kus rhodia do ucha a zahoř ať ti ta deka spadne a zazní něco smysluplného. Teď jsi se projevil.
A to nepíšu proto, že vypadám a chovám se tak jak uvažuješ. Nepíšu " myslíš", protože v tomto případě nejde o myšlení.
davidhighend Tvoja reakci nevyznela že to zle napísal a to si ho mohol upozorniť alebo aj to správne napísať.
Ano je to smiešne a v uvodzovkách tak si ten humor nepochopil "John Do vany" ale si ho vygradoval a popichol len na další posmech.
Ano je to smiešne a v uvodzovkách tak si ten humor nepochopil "John Do vany" ale si ho vygradoval a popichol len na další posmech.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
irotam: nojo asi jsem se trefil co? Teď vážně, přišlo nám to s kámošema legrační už před lety, to jsem byl ještě v pozdní pubertě. Ta neuvěřitelná podoba určité skupiny návštěvníků. Občas si na to vzpomenu, jako právě teď, toť vše. Teď už nerušit, jdu zahořet koncovky.
Naposledy upravil(a) Kocmeister dne 11 led 2019 09:19, celkem upraveno 1 x.
kabelguru.cz
Zkusím zůstat u témetu - díky zakládajícímu za brzké připomenutí, alespoň mám dostatek času dopředu si udělat v kalendáři VELKOU poznámku a na sobotu 2.3. si nic jiného neplánovat.
Kdo vše z tohoto fora se tam chystá? Že bychom dali společně jedno nealko
Kdo vše z tohoto fora se tam chystá? Že bychom dali společně jedno nealko

V sobotu, ano, těším se, i když nečekám, že se objeví něco převratného
Nebo žeby ano?
Jsem zvědavý hlavně na české konstruktéry.

Jsem zvědavý hlavně na české konstruktéry.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jo, souhlas. NaštěstíKocmeister píše: ↑11 led 2019 08:17Už se těšim. Mimochodem všimli jste si, že postupem let ubývá v zastoupení návštěvníků takový ten klasický československý hifista staré školy = igelitka v ruce narvaná letákama ze stánků, ošklivé propocené oblečení, Prestižky či jiné ochozené kecky, mastná kštice?

Každý dělá jen to, co zvládne. Nelze lidem vyčítat, že nepřekročí vlastní stín. Nejlepší je to jen shovívavě přejít a nenechat tu negaci a zmar přenášet na sebe.
To jsi tak o 25 let zpátky, ne

Jinak já vloni vynechal, tak se letos těším moc. Zdá se mi, že se toho na poli hifitechniky za poslední dva roky odehrálo docela dost, jsou spousty novinek, tak se těším, jak to "všechno" poslechnu, prohlídnu, nafotím. A asi se dostávám do fáze dlouhého procesu zvažování výměny reprosoustav, tak si aspoň udělám prvotní představu....
Tradičně nejvíc se těším na Srollovu bastlírnu (v nejlepším slova smyslu) no a pak na varietu sestav se sedmimístnými cenovkami, kdy se na střídačku nestačím divit jak skvěle nebo průměrně to hraje

Kdybych zjistil, že můj zesilovač konstruoval někdo v ošklivém oblečení, v prestizich a nedejboze s neumytymi vlasy. No asi bych se zabil..
Takže současné hifivýstavy ovládli metrosexuálové? To je fajn, holky, co? 

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud jsou pro tebe lidi, kteří nejsou mastní, smradlaví a ve vytahaných hadrech, metrosexuálové, pak ano
. Naštěstí
.

Víte někdo, bude vystavovat Buchardt Audio ?Minulý rok se diskutovalo že chystají sloupy a že budou na této výstavě.