High End Praha 2009

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Benda
Kontaktovat uživatele:

Re: High End Praha 2009

Příspěvek od Benda »

Na výstavě jsem byl v neděli odpoledne. Letos se mi výstava líbila.
Jako nejlepší zvuk výstavy hodnotím Focal GU + ML. To byl skutečně jediný "plnotučný" zvuk. Ne zcela bez chyb, ale zaujal mě.
Dále mě zaujaly tyto sestavy Cabasse + Marantz, Aurum Cantus + Lyngdorf, Triangle + Marantz, NA + Parasound.
WA a McIntosh jsem poslouchal docela dlouho. Zrovna se našla chvíle, kdy bylo slyšet i hudbu přinesenou publikem. Čekal jsem větší zvuk. Moc mě to nevzalo. A ty lampy by nejspíš vytopily celý hotel.
Šroll bylo pro mě dost zklamáním. Zrovna hrál Eben a měl takový syntetický nádech. Jak píše PMA, nejspíš způsobený reprosoustavami Sound Garden.
Ale celkově jsem šel z výstavy velmi spokojen.

starsoccer1977
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od starsoccer1977 »

Aurum cantus vyrobeny v Chine ale vyborny zvuk
Obrázek

starsoccer1977
Kontaktovat uživatele:

STAX hedphone.nej lepsi STAX oo7 vancum tube
moc se me libi ale dost drahy
Obrázek

starsoccer1977
Kontaktovat uživatele:

nekdo ne vis znacky tento repro ( salon Cabasse 3 patro) .Mono repro ale zvuk jako stereo .dobry POP music
Obrázek

Obrázek

Homer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer »

starsoccer1977 píše:nekdo ne vis znacky tento repro ( salon Cabasse 3 patro) .Mono repro ale zvuk jako stereo .dobry POP music
Zřejmě jde o Geneva Sound XL.

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

starsoccer1977 píše:nekdo ne vis znacky tento repro ( salon Cabasse 3 patro) .Mono repro ale zvuk jako stereo .dobry POP music
Obrázek

Obrázek
Vynikající zvuk.
Děkuji za odvahu, na systém upozornit. ;)
Hudba v celé místnosti. Velmi osvobozující. Stačí zásuvka, nic víc.
Na Audioshow Vienna mě to chytlo za uši. Ale trochu mě zaskočilo, že je to jakoby mikrosystém a chválit to, je proti tradici přátel stereofonního poslechu.
Mono to není, hrají oba kanály, ale bez trojúhelníko-kubenoidu. Když mi junior vytáhne banány z levé středovýšky, vůbec mi to nevadí. I MONO hraje hudbu. Podstatná je kvalita.
Osvobozující.

Svensound
Kontaktovat uživatele:

High End Praha 2009

Příspěvek od Svensound »

Jenom stručně. Byl jsem tam oba dny, potkal spoustu známých a v pohodě se pokecalo.
Mě se to líbilo v rámci možností akustiky výstavního krcálku u pana Dioka. Ty soustavy WLM s japonskými Almarami mají i v těch výstavních podmínkách vynikající prostor. *thumbs up*
V Melisse pak fundament a šťáva malých Aurum Cantus V3M.
Mě se opět potvrdilo to, že zvuk nedělá jen hajzldekl. Ten je dobrej do tělocvičny nebo kina. Při normální poslechové úrovni a zvláště tichém poslechu se statisícové rozdíly rychle stírají. Tichý poslech WLM a AURUM Cantus zvládá velmi dobře.
Moc pěkná sestava byly Lucidy a Parasound, ale........................zcela tvarově nevhodný pokoj způsobil v poslechovém místě úbytek na basech. V sobotu jsem z toho byl docela vykulenej. Dlouho jsem si lámal hlavu proč to není ono. Po krátkém nedělním bádání v nedůstojné cimře / za pěknej ranec v CZK /bylo jasno. Takový prostor příště nebrat, lépe se na to vys....!

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Mě se opět potvrdilo to, že zvuk nedělá jen hajzldekl. Ten je dobrej do tělocvičny nebo kina.
*hura*

Matrix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matrix »

A mně se opět potvrdilo, že reprobedna bez halzdeklu je nepoužitelná i v malé komůrce *hura*

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Milane, jsem rád, že se Ti to zamlouvalo, a že jsi správně vyhodnotil problém, který jsi tam zaznamenal. (V mé poslechovce jsou spodky v rámci kubatury Lucidů naprosto v pohodě a je tam i výrazně lepší prostorové vyjádření.) Ano je to tak, spodek tam znatelně chyběl, dobrej byl třeba u okna kde jsem se zdržoval já. Frantraxovi jsem tam naservíroval pěkně sejmutej nářez na rokové bicí, a on to zhodnotil, že to bylo jak z MP3. Kroutil jsem nevěřícně hlavou. Pustil jsem si to ještě jednou a sednul jsem si k tomu na místo kde předtím seděl a bylo mi skoro blbě. Jak jsem napsal včera na slovanetu, z největší pravděpodobností příští účast už jen jako návštěvník.
Noble Audio - výroba a prodej

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Svensound, Peer a mnozí další: Ve vašem věku byste to mohli aspoň zvládnout bez těch hrubek, anebo je aspoň nekopírovat.
Obrázek

Svensound
Kontaktovat uživatele:

High End Praha 2009

Příspěvek od Svensound »

Hrubky neřeš, občas se podaří........

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Vyjádři svůj názor na výstavu, či nad hajzldekly, na ty 3pády se už vybodni ;)
Noble Audio - výroba a prodej

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Machalíku, ty jsi učitelka nebo co.
Řešit takové kraviny... *thumbs down*
Řeš raději hajzldekl. :)

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Spíš se občas nepodaří.

Výstava byla fajn, Utopie byly famózní, Šroll byl bezvadnej, dál už tak nějak neumím nic říct, snad jedině Lucidy udělaly velkej pokrok od minulé výstavy.

Odpovědět