High End Praha 2009

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: High End Praha 2009

Příspěvek od Renown »

to Zdeny :

protože z té výstavy, ale především ze setkání s lidmi, které jsem výše vyjmenoval, mám velmi dobrý pocit, tak jsem asi nenapsal negativa. Zklamáním pro mne bylo N.A., hrál tam opět klasický, audiofilský, nicneříkající, bezemoční sound. (Proč třeba někde na výstavě nehraje třeba Deep Purple, nebo G. Verdi, proč tam všude a pořád hrají takové vyumělkované, rádoby efektní sračky, které si doma nikdy nikdo nepustí ? Zvuk N.A. nebyl s touto hudbou zajímavý. Docela jsem se na základě příspěvků konstruktéra těšil. Sonusy všech typů poslouchám dlouhodobě a jsem tedy na ně zvyklý. Fergusson pro mne nebyl vůbec průserem, naopak si myslím, že patřil k tomu lepšímu. Cabasse také. Krautwire je a vždy byl totální úlet - no comment

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Nebojte,
v neděli to bude jiné hudební kafe.
Beru sebou také slivovici a svá oblíbená CD s bretaňskou a balkánskou muzikou. :lol:
Spoléhám na to, že vystavovatelé už budou utahaní. Trocha rozptýlení jim přijde vhod.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

renown

pro mě osobně byla letošní výstava nejlepší akcí. a to právě díky setkání se s vámi.
hifisty z celé naší "obce". hezky jsme si zaobcovali, že?
já se ještě večer sešel s brněnskou klikou.... dnes jdeme společně na výstavu v intencích jejich pohledu.
už včera jsem se večer mooooc nasmál.
díky za tvé informace. opravdu se mi málokdy poštěstí obědvat vedle "renowna".
zvuk expozic raději hodnotit nebudu. jsem byl "bitelně" svým žižkovským guru poučen, že výstavy nejsou o zvuku.

pytel
mirku, škoda, že jsi prchnul. s brňáky by jsi si měl moc co vykládat.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Byl jsem pouze v sobotu, také říkám, že výstava je spíše společenská událost a ne o zvuku.

Mě osobně se líbil zvuk Wilson, Šroll, ale asi nejvíce repra VLM ( p. Diok ). Trochu mě zklamaly Noble,na základě příspěvků konstruktéra jsem čekal více od keramiky, ale veliké sklamání .

lachim

Musel jsem, jel jsem na Mělník, známá měla narozeniny, tak snad někdy příště - rád bych poznal Brněnskou kliku

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

všem

dnes jsem nechtěně na výstavě přehlédl pár známých tváří.
všem, kteří mě znají a já nereagoval, se omlouvám.
nebylo to úmyslné. spíše věk a pachová únava......

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Mam pocit, ze vystave viac kecame ako pocuvame, vdaka tomuto, byvale a aj slovenskemu foru uz poznam hodne ale fakt hodne ludi.

Takze tychto som dnes stretol a to som tam bol iba slabe 4 hodinky aj s obedom...

lachim, boxer, primare, Rowing /jediny v tricku Hifinazory/, Sycak, Peer, Matrix, Coques, Paolo, Zappadaddy... zahliadol som aj pasula a p. Zahoranskeho.
Verim, keby som furt necumel po hifi masinkach, tak uvidim par dalsich hifistov z hififor

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Konecne po par rokoch stagnacie sa objavili novinky ktore bolo za hriech aspon vidiet, pretoze pocut je v Prahe na vystave proste problem.

Nova rada Focalov mi ucarovala, s tymi strednymi by som si vedel predstavit spolocnu put zivotom, tie velke (nech sa brnaci neurazia ) ma lakali jedine k odfoteniu sa v trenkach , ale boxer robil drahoty, ze ma rozbity blesk... :mrgreen:

Sennheiser HD800 som pocut chcel ale Batman a Joker mi v tom zabranili...takze jedine co viem, je, ze hraju...
k...a to fakt musia mat domace kino Pioneer v tej samej miestnosti ako prezentaciu Sennheiserov???

Vivid Audio + AudioNET je skvela kombinacia, ale to teplo na 24 poschodi mi nedovolilo sa zdrzat viac a skusit KoRn *sunglases*

Prekvapilo ma ze B&W nedotiahlo 15rocne Nautilusy, asi su uz fakt na vsetkych vystavach prevarene...

Boxer fotil bez prestania, urcite sem coskoro nahodi tisicky fotiek....

boxer

Příspěvek od boxer »

Boxer fotil bez prestania, urcite sem coskoro nahodi tisicky fotie

To jo,ale zabudol sundat většinou z objektivu krytku. Tak mám jen pár.

Jedna z mála fotek,kde je na co koukat. (Pro hifisty mám na mysli to v tom oranžovém triku).

Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Jó MB je velký sluchátkář.
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Jenže h...o slyšel,páč Lachim koukal na Batmana.
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Naštvanej Rigo,že Lachim a MB neslyší vliv demagnetizéru,což Pytel nepochopí,jak je to možné.

Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

No a taktéž nevěřící Svensound,že jsem z toho foťák neudržel v klidu.
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Naprosto vysmátej a klidnej Honza Roček z Excelie.
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Zvuk výstavy dle mého nejslabší za dobu co chodím.Omlouvám se za fotky,posralo se mi cosi ve foťáku a fotky dopadly jak zvuk na výstavě.

Pokud hodnotit tak pořadí zde.

1) Obrázek
2) Obrázek
3-4-5) Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tam,kde jsem nic neočekával a nic nebylo,neberu v potaz.Ale.

Obrovské zklamání s roztrhaného zvuku zde.
Obrázek
Tady jsem se těšil,že bude proti minule lépe,nebylo.Prý ale (Syčák,Lachim) to hraje u Pavla doma neskonale lépe.(Což tedy ale asi ve všech případech).

Obrázek

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Doma u kávy.
Pavel Macura Audio

Odpovědět