Máš představu kolik ta výstavní plocha stojí ?Jinak, napadlo mě, co mi na High Endu opravdu chybělo - pořádný muzeum. Prezentace, kde by hrály nějaký starý a zajímavý bedny a zesilovače. Třeba Quadrofonní zesíky ze sedmdesátých let hrající z gramce, nějáký starší a zajímavý konstrukce beden atd. Lidí, kteří podobné věci sbírají je dost a určitě by se rádi podělili se svojí sbírkou. Možná by srovnání s posledními výkřiky módy dopadlo velice zajímavěNo a pak by taky na podobný akci stálo za to udělat srovnávačku káblů, prezentace DYI beden atd. Pravděpodobně to nehrozí, protože nejspíš by to šlo přímo proti zájmům některých vystavovatelů. Koketuji s myšlenkou, pronajmout si s někým salónek a hrát tam na svoje starý plečky přes hellboy káble za pár korun. Jsem opravdu zvědavej, jak by dopadlo srovnání se všema těma halucinacema
![]()
Zkus více přemýšlet a méně psát.
Proč by měl někdo položit poměrně velký balík za pronájem plochy, dotáhnout tam svou sbírku vintage krámů a hrát tam na ně, pokud by z toho neměl mít komerční užitek.
Jako hooodně naivní představa se mi jeví situace jak všichni návštěvníci jsou nalepeni na takovém stánku, prozřou a začnou opovrhovat vším co dosud považovali za své modly a obrátí své zraky k vintage které jim představí Hellboy