Prečo? Akýkoľvek nábor alebo iná forma získania spolupracovníkov, nesie so sebou isté riziká. A.T. má v oblasti podobných časákov skúsenosti a je na ňom a jeho kolegoch, aby vyselektovali odpad. V každom prípade si ale myslím, že ak hodnotenia nebudú vychádzať s reálnych posluchových porovnávaní, tak v dnešnej dobe sa nebudú dať považovať objektívne.NA píše:Takovýhle nábor recenzentů, to je snad fór ne? ...
Ja viem. V dnešnej prudko komerčnej dobe orientovanej na internet, MP3 a lacné home cinema z hypermarketu, nie je ľahké robiť dobrý časopis. Nie každému "to musí písať" na to, aby sa aj kriticky vyjadril k čomukoľvek. V konečnom dôsledku je to len osobný názor.HIGH END SK píše:Dobry den vsetkým, co chcu prilozit ruku k dielu - a nielen kritizovat,
Myslím, že dnes v čase rozbehnutých internetových fór by nemusel byť problém spolupracovať s predajcami (príp. výrobcami) a porovnávať v ich posluchovkách minimálne ich sortiment. Nikto súdny neočakáva, že si ich znepriatelíte prehnanou kritikou. Vedeli ste robiť testy, ktoré nikoho neurážali, v minulosti, prečo nie teraz. Z testu nemusí výsť porazený. Stačí ak bude víťaz. Hifista si už domyslí zbytok

Dá sa tu nájsť množstvo námetov. Napr. by ste mohli osloviť organizátorov Brneského podzimu, Rožnovskej analogovej akademii, Zlínskeho hudobného programu Prípadne iných akcií, ktoré sú síce organizované na amatérskej úrovni, ale s nadšením, ktoré je pre tento koníček potrebné. Reportáže a účasť na takýchto akciách prebudí k hifi možno aj takých, čo doteraz driemali.
Ja si netrúfam písať do časáku, ale občas ma napadne, čo by tam nemuselo chýbať.