Nový Slovenský Highend časopis na obzore
Nový Slovenský Highend časopis na obzore
prevzaté z http://www.highendslovakia.sk/clanky.ph ... 1&lang=svk
Wanted! Hľadáme spolupracovníkov
21.04.2008, high end slovakia
Haloo! Haloo!
Ctení ctitelia high endu! Obraciame sa týmto na Vás, v ktorých drieme doposiaľ neobjavený potenciál a Vaša pozitívna deviácia smerom ku krásnym mašinkám, čo generujú skvelý a predovšetkým pravdivý zvuk i obraz by sa mohla zhmotniť v podobe pololiterárnych výplodov, ktoré by predovšetkým zábavnou, avšak i istú erudíciu vykazujúcou formou obohatili náš pripravovaný časopis stereo, hifi a home cinema pre náročných High End. Zaiste Vám neuniklo, že jeho prvé číslo výjde v októbri 2008 a aj Vy môžete byť pri tom a to nielen ako vášniví, predsa len však pasívni čitatelia, ale ako nemenej zapálení aktívni pisatelia.
highend(at)marko.sk
Wanted! Hľadáme spolupracovníkov
21.04.2008, high end slovakia
Haloo! Haloo!
Ctení ctitelia high endu! Obraciame sa týmto na Vás, v ktorých drieme doposiaľ neobjavený potenciál a Vaša pozitívna deviácia smerom ku krásnym mašinkám, čo generujú skvelý a predovšetkým pravdivý zvuk i obraz by sa mohla zhmotniť v podobe pololiterárnych výplodov, ktoré by predovšetkým zábavnou, avšak i istú erudíciu vykazujúcou formou obohatili náš pripravovaný časopis stereo, hifi a home cinema pre náročných High End. Zaiste Vám neuniklo, že jeho prvé číslo výjde v októbri 2008 a aj Vy môžete byť pri tom a to nielen ako vášniví, predsa len však pasívni čitatelia, ale ako nemenej zapálení aktívni pisatelia.
highend(at)marko.sk
Re: Nový Slovenský Highend časopis na obzore
Minulý týždeň tento časopis vyšiel.Cena slušná, reklám pomerne málo.Aký máte naň názor? Mne sa celkom páči. Viac čítania než vo Watt-e.
Som zvedavý, ako dlho mu to vydrží. Dúfam, že neskĺzne na úroveň platených profilov a neskončí pri telefónoch, vežiach a multimédiách
a že firmy budú ochotné požičiavať zaujímavé stroje do testu.
Som zvedavý, ako dlho mu to vydrží. Dúfam, že neskĺzne na úroveň platených profilov a neskončí pri telefónoch, vežiach a multimédiách
a že firmy budú ochotné požičiavať zaujímavé stroje do testu.
skĺzne, lebo musí. Z čoho budú žiť? Kto im dá do testu a na recenziu výrobok, ak ho budú kritizovať? Taký časák je super čítanie na záchode a na to, aby človek videl, čo nové je na trhu. To si síce prečíta aj na nete, no mne je bližšie to záchodové čítanieozzy8 píše:... Dúfam, že neskĺzne na úroveň platených profilov...

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dá se to koupit někde v česku a kolik stojí? Je to další vlaštovka na obzoru a jsem za ni rád, protože HER vychází hrozně nepravidelně!!
Pre Mark Levinson:
poslal som Ti e-mail.
Časopis má cenu na obálke uvedenú takto: 119Sk/Kč, takže by sa mal dať kúpiť
aj v Čechách.
poslal som Ti e-mail.
Časopis má cenu na obálke uvedenú takto: 119Sk/Kč, takže by sa mal dať kúpiť
aj v Čechách.
az nekdo zjisti kde se da koupit v CR, napiste to sem. Dik!
tak ako? Kúpili ste si?
No, potvrdilo sa to o platených recenziách. Články boli hlavne preteky pisateľov v kvetnatosti opisov jednotlivých prístrojov, ich zvuku, prípadne vplyvu na zvuk. Ani slovko kritiky, ani jedna veta, ktorá by sa podobala aspoň na snahu o objektivitu. Celý časopis je výlučne o reklame na jednotlivé výrobky. Myslím, že reklamných novín mi chodí do schránky zadarmo príliš veľa na to, aby som za ďalší platil 120,-Sk. O predplatnom ani nehovorím. Nech mi redakčný kolektív prepáči, ale takto to vnímam ja.
New HighEnd len ukázal, že časy časopisov ako bol Watt, HiFi a audio sú definitívne preč. Škoda. Tie spomínané dali začínajúcemu hifistovi typ ako hladať to svoje. Skúsenejší si tiež prišiel na svoje, no čo priniesol new highend? Dokonca ani na záchode ma to nebaví čítať a tam som donedávna prečítal úplne všetko. Možno som obmedzený slepotou a niekto mi otvorí oči...
No, potvrdilo sa to o platených recenziách. Články boli hlavne preteky pisateľov v kvetnatosti opisov jednotlivých prístrojov, ich zvuku, prípadne vplyvu na zvuk. Ani slovko kritiky, ani jedna veta, ktorá by sa podobala aspoň na snahu o objektivitu. Celý časopis je výlučne o reklame na jednotlivé výrobky. Myslím, že reklamných novín mi chodí do schránky zadarmo príliš veľa na to, aby som za ďalší platil 120,-Sk. O predplatnom ani nehovorím. Nech mi redakčný kolektív prepáči, ale takto to vnímam ja.
New HighEnd len ukázal, že časy časopisov ako bol Watt, HiFi a audio sú definitívne preč. Škoda. Tie spomínané dali začínajúcemu hifistovi typ ako hladať to svoje. Skúsenejší si tiež prišiel na svoje, no čo priniesol new highend? Dokonca ani na záchode ma to nebaví čítať a tam som donedávna prečítal úplne všetko. Možno som obmedzený slepotou a niekto mi otvorí oči...
to Acon:
oči ti asi nikdo neotevře. Máš pravdu...
oči ti asi nikdo neotevře. Máš pravdu...

Na výstavě jsem seděl v té restauraci na obědě.Samozřejmě sám,protože všichni kolegové spolucestovatelé měli svačiny z domova(Jako každý správný čech samozřejmě.Co kdyby!).
A při čekání jsem poslouchal lidi co seděli ve vedlejší kóji.Byli tam dva zástupci nějaké české společnosti a pak dva slovenští bratia co prodávají tenhle nový časopis.Domlouvali kšeft pro ČR a kupodivu probírali kdo co napsal na fórech o jejich časopisu.Velice poučné pánové.Humus.Jsme takové stádo a oni nám určují směr podle jejich slov.
Tímto vás pánové zdravím do vašeho nového časopisu a doufám,že se při čtení mého příspěvku pobavíte stejně jak jsem se pobavil já v sobotu....

A při čekání jsem poslouchal lidi co seděli ve vedlejší kóji.Byli tam dva zástupci nějaké české společnosti a pak dva slovenští bratia co prodávají tenhle nový časopis.Domlouvali kšeft pro ČR a kupodivu probírali kdo co napsal na fórech o jejich časopisu.Velice poučné pánové.Humus.Jsme takové stádo a oni nám určují směr podle jejich slov.

Tímto vás pánové zdravím do vašeho nového časopisu a doufám,že se při čtení mého příspěvku pobavíte stejně jak jsem se pobavil já v sobotu....

Pridam sa...sice som od neho nic extra necakal, ale aj tak som dost sklamany...
Azda sa casom zlepsia a aspon sa prestanu vyzivat v kvetnatych vyrazoch, cudzich slovach za kazdu cenu (hl. p. Turok) a budu trocha vecnejsi, odbornejsi, konkretnejsi.
Azda sa casom zlepsia a aspon sa prestanu vyzivat v kvetnatych vyrazoch, cudzich slovach za kazdu cenu (hl. p. Turok) a budu trocha vecnejsi, odbornejsi, konkretnejsi.
A to si A.Toroka pamätám ešte z čias Wattu, kedy boli jeho príspevky čitateľné. No čo už. Časy sa menia a s týmto prístupom skončí new HE tam, kde si zaslúži.Tony píše:Azda sa casom zlepsia a aspon sa prestanu vyzivat v kvetnatych vyrazoch, cudzich slovach za kazdu cenu (hl. p. Turok) a budu trocha vecnejsi, odbornejsi, konkretnejsi.
Daj 20 - 30 litrov, dodaj komponent, zoberiem si slovník cudzích slov a napíšem článok podľa požiadaviek dodávateľa.
Asi tak mi pripadá nový " odborný " časopis. Už si ho viac nekúpim, škoda peňazí a času.
Asi tak mi pripadá nový " odborný " časopis. Už si ho viac nekúpim, škoda peňazí a času.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den vsetkým, co chcu prilozit ruku k dielu - a nielen kritizovat,
Stále Hľadáme spolupracovníkov!
Redakcia nového časopisu stereo, hifi a home cinema HIGH END hľadá redaktorov, ktorí sa orientujú v problematike prehrávačov, gramofónov, reprosústav, zosilňovačov, káblov a všemožných zobrazovačov! Radi Vás privítame v našom tíme.
Tí najlepší neostanú bez odmeny – stanú sa z nich noví riadne honorovaní dopisovatelia. Ich meno neostane v anonymite, ba i slušivý portrét sme ochotní po zrelej úvahe zverejniť na stránkach nášho časopisu.
Teda ešte raz: komu to píše ( hoc doposiaľ verejne nepublikoval ) a orientuje sa v problematike prehrávačov, gramofónov, reprosústav, zosilňovačov, káblov a všemožných zobrazovačov – sem s ním! Radi ho privítame v radoch externých korešpondentov.
Dosť bolo okukaných tvárí a sprofanovaných mien, nastal čas dať priestor Vám, čo na to máte ( schopnosti a chuť ).
Do skorej spolupráce!
Andy Turok
šéfredaktor
tel. 0907 716 869, 0905 215 741
andrejturok@highendslovakia.sk, marko@marko.sk
Redakcia nového časopisu stereo, hifi a home cinema HIGH END hľadá redaktorov, ktorí sa orientujú v problematike prehrávačov, gramofónov, reprosústav, zosilňovačov, káblov a všemožných zobrazovačov! Radi Vás privítame v našom tíme.
Tí najlepší neostanú bez odmeny – stanú sa z nich noví riadne honorovaní dopisovatelia. Ich meno neostane v anonymite, ba i slušivý portrét sme ochotní po zrelej úvahe zverejniť na stránkach nášho časopisu.
Teda ešte raz: komu to píše ( hoc doposiaľ verejne nepublikoval ) a orientuje sa v problematike prehrávačov, gramofónov, reprosústav, zosilňovačov, káblov a všemožných zobrazovačov – sem s ním! Radi ho privítame v radoch externých korešpondentov.
Dosť bolo okukaných tvárí a sprofanovaných mien, nastal čas dať priestor Vám, čo na to máte ( schopnosti a chuť ).
Do skorej spolupráce!
Andy Turok
šéfredaktor
tel. 0907 716 869, 0905 215 741
andrejturok@highendslovakia.sk, marko@marko.sk
Křížový test Michell Orbe , a dejme tomu Clearadio taky nad 100t.?
Přijel bych s dalšími dobrovolníky a za pomocí fotosyntetizovaného slunce z Valtických Vinných Sklepů, bychom stvořili test s pěti P.
Jako v dobách nejlepšího českého audio časopisu Audio Video Revue!
Pane Turok, zašlete do Olomouce nějaký důstojný gramofon, vhodný k recenzi?

Křížový test Michell Orbe , a dejme tomu Clearadio taky nad 100t.?
Přijel bych s dalšími dobrovolníky a za pomocí fotosyntetizovaného slunce z Valtických Vinných Sklepů, bychom stvořili test s pěti P.
Jako v dobách nejlepšího českého audio časopisu Audio Video Revue!
Pane Turok, zašlete do Olomouce nějaký důstojný gramofon, vhodný k recenzi?
Takovýhle nábor recenzentů, to je snad fór ne? Jak zajistíte, že ty recenzenti a pisatelé mají odpovídající zkušenosti a přehled, a tedy to co napíší bude objektivní? Pokud bych byl ve vaší situaci musel by takový adept prokázat při připraveném testu, že opravdu slyší a i umí okomentovat a zhodnotit co slyší. Také by musel prokázat určitý dost slušný přehled v dané problematice a schopnost objektivity. Takhle mi přijde, že jde opět jen o peníze 

Noble Audio - výroba a prodej