"Pán" budem asi ja, tak zareagujem - nevylučujem že môj deck má nejakú vadu, už som to spomínal vyššie, nechcem sa stále opakovať. Má už nejakých 14 - 15 rokov bez údržby, tak by som sa nedivil keby niečo nefungovalo na 100%. Otázka je prečo to tak počujem aj na ďalšom decku (ktorý je ale ešte starší) a pokial si dobre pamätám tak som to počul tak aj vo walkmane.liboraudiotechnika píše:Co se mi ale nezdá je to porovnávání kazety nahrané s dolby a přehrávané bez dolby - pán má buď rozhašený deck, nebo originálku co už má to nejlepší za sebou, a nebo je zvyklý poslouchat s korekcemi ohulenými na doraz - ne na nule, jak by to mělo být...
Aj keď vlastne neviem kde je problém - ja som sa nesťažoval že je niečo zle, len som sa podelil o moju skúsenosť, že mi posluch bez Dolby vyhovuje viac. A či je za tým nejaká porucha vo mne, alebo v prístroji (prípadne v oboch) je už vedlajšie.
Ak sa nemýlim tak už neviem kto tu napísal že to počuje rovnako a tak isto počúva bez zapnutého Dolby.
No a s tými korekciami - to snáď nemyslíš vážne!

Kde si prosím ťa vyčítal že sa korekcie majú byť na nule? V ideálnom prípade ano, pokial si celok dokonale sadne, prečo nie, ale pokial niečo trčí, či chýba nevidím dôvod na to nesiahať. Samozrejme s citom. Stretol som aj človeka čo mal všetky korekcie na maxime a ešte mal zapnutý aj loudness a bol celý happy ako mu to festovne hrá

Ale to už celkom nesúvisí s páskami.