Tape deck - nostalgia

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tape deck - nostalgia

Příspěvek od blesk666 »

Mam rad tieto dobove dokumenty, dnes uz nie je tak uplne jednoduche sa k nim dostat napriek skoro nekonecnemu mnozstvu dat dostupnych na nete. Preto co ma v danom case zaujima, tak skreckujem v datovej podobe a niektore aj v papierovej. Potom ked ich clovek vytiahne o 20r, tak je to celkom pekne sa v tom pohrabat.

Kutil191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kutil191 »

Tak jsem si vzpomněl na svůj první magnetofon! Před více jak 40 lety jsem si vydělal na UNITRU. Už nevím kolik tenkrát stal snad kolem tisice korun. Šílený stroj ale hlavně že to hrálo!
UnitraB3026.jpg

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

lic. Thomson

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Práve som rozmýšlal nad tým, kolko také pásky vydržia. Aspoň tie čo máme v aute X rokov. To sú naozaj ťažké podmienky - niekedy -20, v lete kludne aj +60 ak nie viac, niekedy kondenzácia, kadejaké natriasanie a ono to stále hrá. Nevšimol som si nejakú degradáciu (aj keď v aute sú samozrejme nejaké drobné zmeny asi nepostrehnutelné). Predpokladám že v ideálnych podmienkach by mali vydržať naozaj dlho.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Zrovna jeden takovej, nahranej v r. cca 1990 (Fuji) jsme včera omylem vstrčil do mechaniky. A kupodivu hrálo to jak lusk. jen tu interpretku už dnes nemusím (Giana Nannini Bello a impossibile)

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardalukas »

Jo, já jsem před časem vložil do decku originálku "TRANS-X - Living on Video"... To je velmi hustej mazec. Kazeta byla koupená v Maďarsku někdy v půli 80tých let...

Odpovědět