Denafrips DAC
Denafrips DAC
Zdravím, je zde na fóru prosím někdo nebo našel by se někdo, kdo má a chtěl by se podělit o své zkušenosti značky Denafrips, DAC? Děkuji
Ozzy
Ozzy
Re: Denafrips DAC
Mal som Denafrips Venus II ale pomerne krátku dobu.
Denafrips je bohužel dost exot. Ale i ja ho měl několikrát s prstem na spousti. Ty recenze Terminátora ve světě jsou vynikající a ja věřím, že to přehraje kde co. Rozhodně bych se nebál koupit Terminatora naslepo, když bude z druhé ruky. I starší typ.
Denafrips je bohužel dost exot. Ale i ja ho měl několikrát s prstem na spousti. Ty recenze Terminátora ve světě jsou vynikající a ja věřím, že to přehraje kde co. Rozhodně bych se nebál koupit Terminatora naslepo, když bude z druhé ruky. I starší typ.
Mám dojem že autor témy už stratil záujem. Napísal mi aj SZ s tým nech sa ozvem cez WhatsApp (urobil som tak) neodpovedal a už je to vyše týždňa.
Inak na Terminatora som mal kedysi tiež zálusk ale myslím si že už je dnes prekonaný. Relatívne dobrá kúpa je už len Venus 15th, čo je v podstate Terminator 12th. Do pôvodnej verzie už by som nešiel, jedine ak niekto má hlbšie do vrecka za dibrú cenu (cca 2-2,5tis Eur) a aj tam treba vymeniť ten DSP modul čo sa ponúkal ako továrenský upgrade. Vraj to celkom pomôže tej pôvodnej verzii.
Inak na Terminatora som mal kedysi tiež zálusk ale myslím si že už je dnes prekonaný. Relatívne dobrá kúpa je už len Venus 15th, čo je v podstate Terminator 12th. Do pôvodnej verzie už by som nešiel, jedine ak niekto má hlbšie do vrecka za dibrú cenu (cca 2-2,5tis Eur) a aj tam treba vymeniť ten DSP modul čo sa ponúkal ako továrenský upgrade. Vraj to celkom pomôže tej pôvodnej verzii.
Zdravím vás všechny a děkuji za odpovědi. Zájem stále trvá. Informací není nikdy dost. Na WhatsApp se ozvu o vikendu. Omlouvám se.
Zajimavy topic, resim zrovna neco podobne a misky vah jsou mezi Venus 2 vs Audio-GD R8HE mk3
. U R8 (nonHE) koluji zvesti, ze nema definici a autoritu na basech, kdyz pominu nejaka mereni na uchylnem foru Amira. Verim ze nova verze s HE by na tom mohla byt lepe a imponuje mi i kontruskce a kg AGD DACu
.
Mam Venus 15 a max. spokojenost. Tidal - Audirvana DSD 1024 zní neuvěřitelně. Zvuk je v prostoru naprosto zhmotněn. Přes Athenu 15, Kinki EX M7, BW 803 Daimond. Jediná vada kterou jsem zjistil je, že pokud zrovna nepřehráváte žádnou skladbu a omylem zmáčknete na dálkovém ovladači předzesilovače mute ozve se slabé lupnutí v reproduktorech. Máte někdo prosím podobnou zkušenost Atheny? Díky.
Gratuluji k peknemu kousku, to mas vlastne prevleceneho Terminatora podle fotek a zprav u 15th modelove rady. Ja se pohybuji o level niz a zvazuji Pontus 15th vs konkurence. Zaroven jsem narazil na tohoto exota https://www.garlubidor.com/divinity-dac-details-page, ktery udajne spada pod Denafrips. Co me trochu odrazuje je exotika takove znacky, protoze jde o prvni produkty a hlavne docela "chudy" R2R zebrik, polovicni proti Pontus. Popisuji jak ma nadstandartni muzikalni scenu.
Zdravím a děkuji. Ano je to v podstatě převlečená verze staršíhoTerminátora. Pontus 15 je zase převlečená starší verze Venus. Tedy také dobrá koupě, blahopřeji. Někdo dokonce obecné rovině tvrdí, že Pontus 15 je i v některých žánrech muzikálnější než Venus 15, která je více analytičtější. Za mě se vždy musí přistupovat k celé sestavě, ne jenom k jednotlivému komponentu. Díky za odkaz dobré vědět.
Nakonec je vse jinak, tak snad konkurence neudela ostudu
.
Koudy: No tak sa pochvál čo to bude. Laiv, Holo, GD, Metrum…?
"A" je spravne, dobre ty
... stejne tak jsem v second hande mapoval vsechny znacky co jsi vypsal
.
Laiv Harmony? To by mohol byť určitý posun proti R26. Ten nizšši model Crescendo pochybujem (to len skôr iné alebo aj horšie).
LAiV Harmony DAC