Denafrips DAC

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
ozzy007
Kontaktovat uživatele:

Denafrips DAC

Příspěvek od ozzy007 »

Zdravím, je zde na fóru prosím někdo nebo našel by se někdo, kdo má a chtěl by se podělit o své zkušenosti značky Denafrips, DAC? Děkuji
Ozzy

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Denafrips DAC

Příspěvek od blesk666 »

Mal som Denafrips Venus II ale pomerne krátku dobu.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Denafrips je bohužel dost exot. Ale i ja ho měl několikrát s prstem na spousti. Ty recenze Terminátora ve světě jsou vynikající a ja věřím, že to přehraje kde co. Rozhodně bych se nebál koupit Terminatora naslepo, když bude z druhé ruky. I starší typ.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Denafrips je bohužel dost exot. Ale i ja ho měl několikrát s prstem na spousti. Ty recenze Terminátora ve světě jsou vynikající a ja věřím, že to přehraje kde co. Rozhodně bych se nebál koupit Terminatora naslepo, když bude z druhé ruky. I starší typ.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Mám dojem že autor témy už stratil záujem. Napísal mi aj SZ s tým nech sa ozvem cez WhatsApp (urobil som tak) neodpovedal a už je to vyše týždňa.
Inak na Terminatora som mal kedysi tiež zálusk ale myslím si že už je dnes prekonaný. Relatívne dobrá kúpa je už len Venus 15th, čo je v podstate Terminator 12th. Do pôvodnej verzie už by som nešiel, jedine ak niekto má hlbšie do vrecka za dibrú cenu (cca 2-2,5tis Eur) a aj tam treba vymeniť ten DSP modul čo sa ponúkal ako továrenský upgrade. Vraj to celkom pomôže tej pôvodnej verzii.

ozzy007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozzy007 »

Zdravím vás všechny a děkuji za odpovědi. Zájem stále trvá. Informací není nikdy dost. Na WhatsApp se ozvu o vikendu. Omlouvám se.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Zajimavy topic, resim zrovna neco podobne a misky vah jsou mezi Venus 2 vs Audio-GD R8HE mk3 :lol:. U R8 (nonHE) koluji zvesti, ze nema definici a autoritu na basech, kdyz pominu nejaka mereni na uchylnem foru Amira. Verim ze nova verze s HE by na tom mohla byt lepe a imponuje mi i kontruskce a kg AGD DACu :D.

ozzy007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozzy007 »

Mam Venus 15 a max. spokojenost. Tidal - Audirvana DSD 1024 zní neuvěřitelně. Zvuk je v prostoru naprosto zhmotněn. Přes Athenu 15, Kinki EX M7, BW 803 Daimond. Jediná vada kterou jsem zjistil je, že pokud zrovna nepřehráváte žádnou skladbu a omylem zmáčknete na dálkovém ovladači předzesilovače mute ozve se slabé lupnutí v reproduktorech. Máte někdo prosím podobnou zkušenost Atheny? Díky.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Gratuluji k peknemu kousku, to mas vlastne prevleceneho Terminatora podle fotek a zprav u 15th modelove rady. Ja se pohybuji o level niz a zvazuji Pontus 15th vs konkurence. Zaroven jsem narazil na tohoto exota https://www.garlubidor.com/divinity-dac-details-page, ktery udajne spada pod Denafrips. Co me trochu odrazuje je exotika takove znacky, protoze jde o prvni produkty a hlavne docela "chudy" R2R zebrik, polovicni proti Pontus. Popisuji jak ma nadstandartni muzikalni scenu.

ozzy007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozzy007 »

Zdravím a děkuji. Ano je to v podstatě převlečená verze staršíhoTerminátora. Pontus 15 je zase převlečená starší verze Venus. Tedy také dobrá koupě, blahopřeji. Někdo dokonce obecné rovině tvrdí, že Pontus 15 je i v některých žánrech muzikálnější než Venus 15, která je více analytičtější. Za mě se vždy musí přistupovat k celé sestavě, ne jenom k jednotlivému komponentu. Díky za odkaz dobré vědět.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Nakonec je vse jinak, tak snad konkurence neudela ostudu :lol:.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Koudy: No tak sa pochvál čo to bude. Laiv, Holo, GD, Metrum…?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

"A" je spravne, dobre ty :D ... stejne tak jsem v second hande mapoval vsechny znacky co jsi vypsal *2thumbsup*.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Laiv Harmony? To by mohol byť určitý posun proti R26. Ten nizšši model Crescendo pochybujem (to len skôr iné alebo aj horšie).

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

LAiV Harmony DAC ;)

Odpovědět