Počítač v roli ultimativního zdroje
Re: Počítač v roli ultimativního zdroje
Hlavne ak je nejaky podobny problem, tak v prvom vymenit DAC a nesnazit sa vylepsovat PC vymenami hardveru.
Alebo pozna niekto pripad DACu s asynchronnym a galvanicky oddelenym USB resp. jednoduchsie asi I2S, ktory robi nieco podobne?
Alebo pozna niekto pripad DACu s asynchronnym a galvanicky oddelenym USB resp. jednoduchsie asi I2S, ktory robi nieco podobne?
Miero, pochopil si můj dotaz?
Prosím co si za DAC poradil sám sobě a následně doma provozuješ, když si dospěl k tomu prohlášení?
Prosím co si za DAC poradil sám sobě a následně doma provozuješ, když si dospěl k tomu prohlášení?
10 lidí, 10 názorů. A to samé je to na tom audiophilestyle. Co jsem zběžně koukal. jen ve větším. 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero: měl jsem doma spousty daců, všechny reagují podobně. Nenarazil jsem na ten, který by byl imunní, jak píšeš a bude mu tedy jedno, co se do něj zapojí.
kabelguru.cz
Môžeš uviesť jeden z tých, ktoré splňujú Mierove požiadavky (asynchrónny a galvanicky oddelený)?
Mal som doma dlhsiu dobu pozicany CustomWorks DAC 1 NG OLED a s nim by IMO potreba hladania "ultimativneho zdroja" nevznikla.
Doma mam "DIY" sietovy streamer s galvanicky oddelenym I2S do DACu, a par komercnych USB DACov nevalnej kvality, ktore tu rozpisovat nebudem.
Doma mam "DIY" sietovy streamer s galvanicky oddelenym I2S do DACu, a par komercnych USB DACov nevalnej kvality, ktore tu rozpisovat nebudem.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
primarne je to tady o audioPC
DAC - mam SPaudio D1, s galvanickym oddelenim a kupodivu reaguje na zdroj a upravy usb signalu jako vsechny DAC ke kterym jsem se kdy pripojil, vcetne nasobne drazsich nez D1
DAC - mam SPaudio D1, s galvanickym oddelenim a kupodivu reaguje na zdroj a upravy usb signalu jako vsechny DAC ke kterym jsem se kdy pripojil, vcetne nasobne drazsich nez D1
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero, čti pozorněji. Nikoho nezajímá, cos měl půjčené.
Otázka zní, potřetí pro ty bystřejší mezi námi: Prosím co si za DAC poradil sám sobě a následně doma provozuješ, když jsi dospěl k tomu prohlášení?
Umíš, použiji tvá vlastní slova, "místo tohodle žvástání odpovědět přímo jako chlap"?
Otázka zní, potřetí pro ty bystřejší mezi námi: Prosím co si za DAC poradil sám sobě a následně doma provozuješ, když jsi dospěl k tomu prohlášení?
Umíš, použiji tvá vlastní slova, "místo tohodle žvástání odpovědět přímo jako chlap"?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mrba: Např. Chord Qutest. Nemluvě o tom, že je to stejně jedno jestli má galvanicky oddělený usb nebo ne pokud je baterií napájen i počítač i dac.
Miero: ke CustomWorks DAC 1 NG OLED. Ok takže k tomuto dacu netřeba nic řešit? Ok, tak máme konečné řešení. Je divný, že vrcholnej dac stejnýho výrobce, SPaudio D1, už imunní není
Miero: ke CustomWorks DAC 1 NG OLED. Ok takže k tomuto dacu netřeba nic řešit? Ok, tak máme konečné řešení. Je divný, že vrcholnej dac stejnýho výrobce, SPaudio D1, už imunní není

kabelguru.cz
Jestli to nebude spíše o tom, že některé přístoje produkují tak nemastný-neslaný zvuk, že je celkem jedno, co a jak se do nich připojí, a ono to pak hraje furt stejně.Je divný, že vrcholnej dac stejnýho výrobce, SPaudio D1, už imunní není
Edit - Musím doplnit toto: Tím nechci říct nic o SPaudio, neznám jejich výrobky!
Kocmeister, zaloz tej tvojej "smyšlence" vlakno na slovanete, podobne ako to spravil Pitrs, ked tam minule zakladal "... hrajou blbe".
Pitrs, je mi uplne jedno, aka otazka ti znie v tvojej hlave.
Pitrs, je mi uplne jedno, aka otazka ti znie v tvojej hlave.
To je ako keby si tvrdil, ze v beztiazovom stave kopanec do guli neboli...Nemluvě o tom, že je to stejně jedno jestli má galvanicky oddělený usb nebo ne pokud je baterií napájen i počítač i dac.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero klasika. Máš rádoby chytré řeči, ale jak dojde na konkrétní věci, konkrétní zkušenosti, které musíš prostě mít a ne je jen googlit, přicházejí zbabělé vytáčky a dětské úhybné manévry. Stejný scénář ve všech tématech, do kterých se zapojíš. Jen to tu plevelíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero: Tohle jediný tvrzení uznávám, že jsem přestřelil. To, ale nemění nic na jednoznačnym přesvědčení o platnosti celý tý "smyšlenky" 

kabelguru.cz
Miero, děkuji za objasnění okolností tvých "objektivne" teoretických zkušeností s PC audiem a USB DACy.