Co si mám představit pod tou kvalitou?
Tidal
Re: Tidal

Tak nějak už mě uniká pojem HI-Fi. K čemu se vlastně chceme přiblížit? Ke zvuku jako na koncertu nebo jako ve studiu nebo jako ve zkušebně?
Tak ja nie som hifista, ale ten Tomasov pohlad je uplne prehnany.Mam drahsi DAC aj sluchadla, urcite nie spunty.
No jo v tom případě když je posluchač maximálně spokojený třeba i s mp3 tak je taky v podstatě hifi fanda.
Aby to nedopadlo, jak nedavno, kdyz somelierum předložili preznacene vino(LEVNE) z marketu a ti ho ohodnotili jako nejlepsi 
To celkem sedí. Jde o známý případ komerčních someliérů, kteří za poplatek rozdávali zlaté medaile poskytnutým vzorkům. Prostě takový stream byznys. Levně, nekvalitně, zato s velkým humbukem. V každé branži najdeš šarlatány.
Aké nekvalitne. Pre mňa hrá Tidal, aj Qobuz kvalitne. Vzhľadom k tomu, že ide o stream je kvalita na vysokej úrovni. Ostatne už nemáme 20. Uchu po 60 ke to stačí. Ja nebudem dávať tisíce eur na aparatúru a o dva roky ma klepne pepka. Kto na to má gratulujem mu a fandím mu. Je to jeho vec.Ja som spokojný. Nikto nikoho do streamu nenúti, tak aký biznis.
To len srandujem:)) .Dufam ze si to este dlho uzijeme.
Dnes v podvečer si pouštím na Qobuz Marillion s Fischem. Hraje mi to fantastický.fb_milan6 píše: ↑21 srp 2023 14:32Aké nekvalitne. Pre mňa hrá Tidal, aj Qobuz kvalitne. Vzhľadom k tomu, že ide o stream je kvalita na vysokej úrovni. Ostatne už nemáme 20. Uchu po 60 ke to stačí. Ja nebudem dávať tisíce eur na aparatúru a o dva roky ma klepne pepka. Kto na to má gratulujem mu a fandím mu. Je to jeho vec.Ja som spokojný. Nikto nikoho do streamu nenúti, tak aký biznis.

Je to asi tím, že jedničky nikde nezakopavaji a nuly se nezakutalavaji.

Naposledy upravil(a) fox dne 21 srp 2023 20:55, celkem upraveno 1 x.
Super:)))
Trouper.