Tidal
Re: Tidal
Pokud vim, tak Tidal jeste nezpristupnil API pro plnou podporu hi-res. Proto to funguje jen v Tidal aplikaci, protoze ta je jejich. Pro vsechno ostatni musi Tidal nejdriv zpristupnit API a ty treti strany to pak musi implementovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Aha, takže pro mě to zatím není. Nutno vyčkat.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Yiakubou - poslal jsem ti SZ
John Zorn a viac ako 100 albumov a samozrejme label Tzadik konečne v Tidale, aj ostatných stream.sluzbach.
Tak už poslouchám Zorna. Poslední desky moc neznám tak jsem na ně zvědavý. Díky
Super. Je to riadna avantgarda a každý album iný.
Neviem sa rozhodnut ktoru streamovaciu sluzbu predplatit.Kazda ma minusy aj plusy. Tidal uz streamuje vo formate FLAC ale stale ma aj vela MQA. Apple music ma nativne formaty FLAC. Niektori odbornici su za Tidal ini za Apple music.Tak ktory z tych dvoch? Co ked bude mat Tidal koncom roka vsetko vo FLAC-U. Pri porovnavani zvuku sa mi zda ze lepsie znie Tidal.
Uzivatelsky su dobre oboje. Tak uvidim.
Nemám Tidal, tak se ptám zda je nejaky rozdil v nahravkach v porovnani tzv lossless vysilani treba RP (Radia Paradise)
ahoj, už Ti někdo odpovídal v jiném vlákně tímto odkazem https://www.audalgin.cz/a/srovnani-kval ... fy-a-tidalfb_milan6 píše: ↑10 říj 2023 13:28Neviem sa rozhodnut ktoru streamovaciu sluzbu predplatit.Kazda ma minusy aj plusy. Tidal uz streamuje vo formate FLAC ale stale ma aj vela MQA. Apple music ma nativne formaty FLAC. Niektori odbornici su za Tidal ini za Apple music.Tak ktory z tych dvoch? Co ked bude mat Tidal koncom roka vsetko vo FLAC-U. Pri porovnavani zvuku sa mi zda ze lepsie znie Tidal.
Osobně používám Spotify pro podkres, pro soustředěný poslech pak Qobuz přes BubbleUPnP nebo CD.
Tenhle článek je jeden nesmysl a blábol vedle druhýho.
historický okamžik - poprvé od roku 1987 bylo prodáno více desek než cedéček
https://www.statista.com/chart/29781/cd ... ed-states/
A?