Já budu tedy asi jediný,který bude štěkat.Senior píše:Za pár let po CD přehrávačích ani pes neštěkne ...
Wadia 381
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wadia 381
na ofic. stránkách Wadie píšou řada 3 mechaniky Philips VAE 1250.
když se podívám na parametry převodníku, tak vz. frekvence 1,411MHz je mi velmi povědomá a i ten 3-násobný kouzelný upsampling asi nebude nic jiného než starý dobrý 3-násobný philipsovský oversampling - suma sumárum další kopie přehrávače Philips, jen vyšperkovaná o toroidní trafa apod. - řekl bych Philips CD850. Wadia těch kopií dělá víc - i CD960, nějakých LaserDisců atd.
když se podívám na parametry převodníku, tak vz. frekvence 1,411MHz je mi velmi povědomá a i ten 3-násobný kouzelný upsampling asi nebude nic jiného než starý dobrý 3-násobný philipsovský oversampling - suma sumárum další kopie přehrávače Philips, jen vyšperkovaná o toroidní trafa apod. - řekl bych Philips CD850. Wadia těch kopií dělá víc - i CD960, nějakých LaserDisců atd.
Renown si to nejspíše spletl s lampama. Výkonové mívají ty 2.000, budící kolem 10.000 hodin
Noble Audio - výroba a prodej
-
boxer
Dadaft
Renown píše....Stream Unlimited sídlí v technologickém parku na jihu Vídně. Je to "zprivatizovaná" část Philips Optical Storage Systems.
Takže čemu se divíš?
Renown píše....Stream Unlimited sídlí v technologickém parku na jihu Vídně. Je to "zprivatizovaná" část Philips Optical Storage Systems.
Takže čemu se divíš?
nedivím se. o wadii se to všeobecně ví, že vyrostla na philipsech. a philips o digitálu ví jako málokdo - vždyť je jedním z jeho tvůrců. výzkum začal v roce 1953!
jen jsem chtěl upozornit, že nejen mechanika bude filipsí.
já bych tu wadii bral hned.
jen jsem chtěl upozornit, že nejen mechanika bude filipsí.
já bych tu wadii bral hned.
NA :
ty si sice myslíš, že je to nepravdivá informace, ale myslíš si to špatně.
Já si to na rozdíl od Tebe nemyslím, já to vím.
Já CD přehrávače vyrábím a tak lasery od výrobců kupuji a mám k nim dokumentaci a něco o nich vím. Konkrétně od Stream Unlimited.
Dnes už se úplně všechny lasery vyrábí v Číně.
Donedávna existovala továrna v Györu v Máďarsku. Patřila firmě Lite-On a vyráběla významnou část světové produkce laserů. Především pro Sony a Sanyo. V létě ji odstěhovali do Číny.
Lasery pro audio ještě vyrábí francouzská část Philipse, která se jmenuje Daisy Laser
ty si sice myslíš, že je to nepravdivá informace, ale myslíš si to špatně.
Já si to na rozdíl od Tebe nemyslím, já to vím.
Já CD přehrávače vyrábím a tak lasery od výrobců kupuji a mám k nim dokumentaci a něco o nich vím. Konkrétně od Stream Unlimited.
Dnes už se úplně všechny lasery vyrábí v Číně.
Donedávna existovala továrna v Györu v Máďarsku. Patřila firmě Lite-On a vyráběla významnou část světové produkce laserů. Především pro Sony a Sanyo. V létě ji odstěhovali do Číny.
Lasery pro audio ještě vyrábí francouzská část Philipse, která se jmenuje Daisy Laser
to Renown
zaujímavé info,tvoj názor na tento stroj?-poznám ho iba z testov-prípadne porovnanie s EMM Labs?-to bol moj sen
včera som s tým pánom hovoril-vyskúšať by asi nebol problém
zaujímavé info,tvoj názor na tento stroj?-poznám ho iba z testov-prípadne porovnanie s EMM Labs?-to bol moj sen
včera som s tým pánom hovoril-vyskúšať by asi nebol problém
Zase bez VRDS. Jakou vyhodu ma poplastovani toho supliku?
Mně se líbí, jak někteří výrobci kamuflují neschopnost udělat hezky trochu komplikvanější skříň tím, že nabízí "pancéřové" sešroubované plechy o síle 10mm:-)Je fakt, že se to ohrčí na CNC a je to:-)
To Renown
No já se nepotřebuju s Tebou o té životnosti přít, ale každý můj přehrávač hrál spolehlivě déle než 2.000 hodin a neměl problém, pouze jeden jsem jednoznačně opotřeboval, ale ten nahrál 11 let . Upřímně kdyby tomu bylo jak tvrdíš, nemohli by výrobci přehrávačů ustát bezpečně dvouletou záruku, počty jsou to jednoduché.
O výrobcích z Číny jsem psal v souvislosti s plagiáty.
Když už jsi to nakousl, prozraď jaké přehrávače vyrábíš, jistě to zajímá vícero lidí tady.
No já se nepotřebuju s Tebou o té životnosti přít, ale každý můj přehrávač hrál spolehlivě déle než 2.000 hodin a neměl problém, pouze jeden jsem jednoznačně opotřeboval, ale ten nahrál 11 let . Upřímně kdyby tomu bylo jak tvrdíš, nemohli by výrobci přehrávačů ustát bezpečně dvouletou záruku, počty jsou to jednoduché.
O výrobcích z Číny jsem psal v souvislosti s plagiáty.
Když už jsi to nakousl, prozraď jaké přehrávače vyrábíš, jistě to zajímá vícero lidí tady.
to NA :
a proč si myslíš, že na všechno je dvouletá záruka ?
Žárovky, elektronky, gramofonové přenosky atd..
to Boxer :
to co je na tvém obrázku vypadá právě jako top model mechaniky od Stream Unlimited, jejich vlastní vývoj, na který jsou velmi pyšní. Uvnitř je s největší pravděpodobností DVD laser Sony KHM313AAA a servo system Blue Tiger CD-100
a proč si myslíš, že na všechno je dvouletá záruka ?
Žárovky, elektronky, gramofonové přenosky atd..
to Boxer :
to co je na tvém obrázku vypadá právě jako top model mechaniky od Stream Unlimited, jejich vlastní vývoj, na který jsou velmi pyšní. Uvnitř je s největší pravděpodobností DVD laser Sony KHM313AAA a servo system Blue Tiger CD-100
-
boxer
$36.79

Company: GUANGZHOU GOLDEN HONGFA ELECTRONIC CO., LTD Sales
Coutnry/Regioin: China
Address: Haizhu15D/f.Fuhua Business mansion.NO.233.Dade Rd. Guangzhou china., Guangzhou, GuangDong, China 510515

Company: GUANGZHOU GOLDEN HONGFA ELECTRONIC CO., LTD Sales
Coutnry/Regioin: China
Address: Haizhu15D/f.Fuhua Business mansion.NO.233.Dade Rd. Guangzhou china., Guangzhou, GuangDong, China 510515
To Renown
Já CD přehrávače v různé formě prodávám nějakých 17 let, proto to vím.
Ano, dvouletá záruka není na Žárovky, elektronky, gramofonové přenosky a ještě baterie do mobilů, noteboků atp, ale CD a DVD přehrávač jsou něco jiného.
Já CD přehrávače v různé formě prodávám nějakých 17 let, proto to vím.
Ano, dvouletá záruka není na Žárovky, elektronky, gramofonové přenosky a ještě baterie do mobilů, noteboků atp, ale CD a DVD přehrávač jsou něco jiného.