DIY alternatíva - AVALON Indra, Ceramique.....
Re: DIY alternatíva - AVALON Indra, Ceramique.....
Pořídit pár C90-6-079 a tohle zkusit prodat, nebo nechat do projektu s větším basákem...
Jde každopádně už o drahé měniče, měření, návrh a ladění vyhybky je nutné nechat na někom, kdo si s tím bude vědět rady, aby se nezabil již značný potenciál těchto měničů.
Také by si takovýto projekt zasloužil kvalitní součástky.
Jde každopádně už o drahé měniče, měření, návrh a ladění vyhybky je nutné nechat na někom, kdo si s tím bude vědět rady, aby se nezabil již značný potenciál těchto měničů.
Také by si takovýto projekt zasloužil kvalitní součástky.
Noble Audio - výroba a prodej
na
díky za potvrzení domněnky, že se toto DIY od originálu značně odlišuje.
docela bych chtěl tuto "verziu" slyšet... v originálu jsem to možnost slyšet měl.
díky za potvrzení domněnky, že se toto DIY od originálu značně odlišuje.
docela bych chtěl tuto "verziu" slyšet... v originálu jsem to možnost slyšet měl.
Slyšel jsem DIY Avalon reprosoustavy od jednoho Slovenského konsturktéra. A bohužel originály se němůžou rovnat s těmito kousky. Jak cenou, tak hlavně zvukem. A šlo o již opravdové reprosoustavy. A to Eidolon. A né o tyto dvojpásmové "regálovky". Bohužel.
Zvuk této značky mě nikdy nijak moc nepřitahoval. A to i svojí cenou. Ovšem nyní jsem opravdu změnil názor. A opravdu tyto DIY Eidolony jsou jedny z mých vyhlídnutých a doufám že i závěrečných kousků. Je opravdu nevhodné tady jakkoli prskat na DIY. A ještě k tomu bez jakékoli osobní zkušenosti. Ovšem je to zda běžná a zažitá věc. Takže vlastně nic proti....
Zvuk této značky mě nikdy nijak moc nepřitahoval. A to i svojí cenou. Ovšem nyní jsem opravdu změnil názor. A opravdu tyto DIY Eidolony jsou jedny z mých vyhlídnutých a doufám že i závěrečných kousků. Je opravdu nevhodné tady jakkoli prskat na DIY. A ještě k tomu bez jakékoli osobní zkušenosti. Ovšem je to zda běžná a zažitá věc. Takže vlastně nic proti....
Aspoň to nebude čistý pajc - přeji mnoho zdaru - snad se vám to povede pánové. Mám radši DIY projekty co jdou vlastní cestou takže tohle se mi líbí víc.
Nebolo to z okolia Hlohovca?Slyšel jsem DIY Avalon reprosoustavy od jednoho Slovenského konsturktéra

Pasulův obrat v pohledu na výrobu HIGH-ENDU 

T-M
„Aspoň to nebude čistý pajc - přeji mnoho zdaru - snad se vám to povede pánové. Mám radši DIY projekty co jdou vlastní cestou takže tohle se mi líbí víc.“
Ty měniče k sobě prostě nejdou a chlácholit stavitele není dobrý konstruktivní nápad.
„Aspoň to nebude čistý pajc - přeji mnoho zdaru - snad se vám to povede pánové. Mám radši DIY projekty co jdou vlastní cestou takže tohle se mi líbí víc.“
Ty měniče k sobě prostě nejdou a chlácholit stavitele není dobrý konstruktivní nápad.
Robine, pisal som ti, ze ide o profi pracu.pasul píše:Slyšel jsem DIY Avalon reprosoustavy od jednoho Slovenského konsturktéra. A bohužel originály se němůžou rovnat s těmito kousky. Jak cenou, tak hlavně zvukem. A šlo o již opravdové reprosoustavy. A to Eidolon. A né o tyto dvojpásmové "regálovky". Bohužel.

Lubos: nechces zverejnit viac?
zvuk bude diky kvalitnim menicum urcite hodne dobry, jen se mi na tech hornich moc nepaci ty kovove sitky, mam neco podobneho na eposech m15.2 a prijde mi, ze se vysky zbytecne tristi. jak se podarilo sladit faze, aby to melo presny stereo prostor ? jenom vypocty, merenim nebo zmenou soucastek ? taky by me zajimalo jak se impedancne sladily dva basaky se zbytkem, maji vsechny menice stejnou impedanci nebo se zapojovaly do serie, treba dva 4 ohmove aby mely 8 ohmu
K tomu sa musi vyjadrit sam autor a to ja bohuzial nie som.Guliver píše:Lubos: nechces zverejnit viac?

N.A. : No já bych si 89 vybral taky raději (odhlédneme li od toho, že bych si keramiku pro sebe nikdy nekoupil).
Tomáši, musíš k tomu A napsat ještě i B C...
Vedl by Tě k tomu fakt, že bys chtěl již pořádný basák, a nahoře bys k té 89 nepoužil tuto C25-6
Vedl by Tě k tomu fakt, že bys chtěl již pořádný basák, a nahoře bys k té 89 nepoužil tuto C25-6
na volbu meničov som dostal túto odpoveď: Accuton 12-6 môže spolupracovať aj s 89-6 viď http://www.humblehomemadehifi.com/Soup_Ceramique.html
Ak to nebude OK, ešte stále bude čas na výmenu a tieto použiť s inde.
Ak to nebude OK, ešte stále bude čas na výmenu a tieto použiť s inde.
- pink panter
- Kontaktovat uživatele: