.jeden slovenský výrobok na porovnanie - obrázku

.ďakujem,tak ešte jeden malý detailTony píše:Pekna fotka a este krajsie boxy!
pasul píše:Slyšel jsem DIY Avalon reprosoustavy od jednoho Slovenského konsturktéra. A bohužel originály se němůžou rovnat s těmito kousky. Jak cenou, tak hlavně zvukem. A šlo o již opravdové reprosoustavy.
Zvuk této značky mě nikdy nijak moc nepřitahoval. A to i svojí cenou. Ovšem nyní jsem opravdu změnil názor. A opravdu tyto DIY Eidolony jsou jedny z mých vyhlídnutých a doufám že i závěrečných kousků. Je opravdu nevhodné tady jakkoli prskat na DIY. A ještě k tomu bez jakékoli osobní zkušenosti. Ovšem je to zda běžná a zažitá věc. Takže vlastně nic proti....
To je fakt luxusná dýha, no vyžaduje si primeraný interiér a málo komu také niečo zapasuje do interiéru bez toho, aby to pôsobilo ako gýč. Očkový javor má tiež nádhernú kresbu a tým, že je svetlý, je nenápadnejší. V každom prípade, drevo je nádherný materiál a možno je práve gýčové vyjadrovať sa o ňom ako gýči.AM píše:ta korenice nebo co to je vypada neskutecne
pink panter píše:pasul píše:Slyšel jsem DIY Avalon reprosoustavy od jednoho Slovenského konsturktéra. A bohužel originály se němůžou rovnat s těmito kousky. Jak cenou, tak hlavně zvukem. A šlo o již opravdové reprosoustavy.
Zvuk této značky mě nikdy nijak moc nepřitahoval. A to i svojí cenou. Ovšem nyní jsem opravdu změnil názor. A opravdu tyto DIY Eidolony jsou jedny z mých vyhlídnutých a doufám že i závěrečných kousků. Je opravdu nevhodné tady jakkoli prskat na DIY. A ještě k tomu bez jakékoli osobní zkušenosti. Ovšem je to zda běžná a zažitá věc. Takže vlastně nic proti....
.najlepší kábel je oceľový,super zvuk,je krízabubuxin píše:Drôtovňa Hlohovec robí s oceľou
Akosi to utíchlo,máte to už hotové ?Acon píše:Projekt sa po čase pohol. Podľa uváženia staviteľa a referencií padlo rozhodnutie na Avalon INDRA. Práve dorazilo originál osadenie.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host