Ja som to vo svojich vyjadreniach akosi nedokončil. Na bedne samozrejme nie je použitý autolak. Chcel som tým len povedať, že aj v Petrofe to lakuje iba lakírnik, ktorý možno pred tým pôsobil v autolakovni. Postup je odlišný, no len v tom, že "klavír" sa musí ešte brúsiť a leštiť. No nie je to práca, na ktorú treba vysokú školu. Len skúsenosť v striekaní, brúsení a leštení. Inak sme sa s kamošom zhodli, že za 20 000Kč to nie je veľa.KANNY píše: Zaujali mě některé názory ohledně 'klavírního laku' .....
DIY alternatíva - GAMMA AUDIO Katana
Re: DIY alternatíva - GAMMA AUDIO Katana
Sorry, opravujem. Toto je ten JavorTony píše:Lipa a javor mas rovnake obrazky

Má pravdu předsedo a preto na vysvetlenie: stredobas v Katanach bude hrať do 24 litrovej ozvučnice v zbytku bude umiestnená výhybka. Takéto riešenie nie je momentálnym výmyslom, ale je to odskúšané na inej stavbe viď- http://www.troelsgravesen.dk/SEAS_CA18RNX.htmBVa píše:Dovolím si len upozorniť , že pre CA18RNX je ten objem boxu nevhodne veľký. Minimálne polovica boxu musí byť oddelená pevnou prepážkou, v podstate len ako stojan. Vhodný objem je cca 15-20l.
+ zostane priestor na "woodoo" v podobe priestoru na vysypanie pieskom. Bedňa bude postavená s 24mm MDF takže už vlastná váha bude celkom OK.
Tak projekt postupuje. Je napílené.
Pílené je šikmo, kvôli tomu aby po čase nevystúpili spoje pod dyhou. Určite ste sa s tým stretli. Toto je jeden zo spôsobov ako tomu predísť. A tak isto sa zväčší lepená plocha.

Pílené je šikmo, kvôli tomu aby po čase nevystúpili spoje pod dyhou. Určite ste sa s tým stretli. Toto je jeden zo spôsobov ako tomu predísť. A tak isto sa zväčší lepená plocha.

A je tiež zlepené

Vzhľadom na fakt, že hlasovanie o dyhe sa nijako extra neujalo (ďakujem za typy dataftovi a primare) a padol jeden návrh na palisander, ktorý sa zhoduje s mojou aj staviteľovou predstavou - sorry primare
- tak volba padla práve na túto povrchovku.

ty sita proti moucham ten design pekne kazi, navic kdyz uz tam jsou takove pekne konklavni repro
Acon
neomlouvej se
dyť to není pro mne... Já jen moc nemusím ty prouhaté kresby- jak někdo trefně řekl- jak podsvinče
. Jinak dík za tu reportáž. Baví mě sledovat, když někdo šikovný něco tvoří. Viz např. MartinP ty Sonusy...
neomlouvej se

Keďže to nebude osadené rovnakým meničom, sito nebude.AM píše:ty sita proti moucham ten design pekne kazi, navic kdyz uz tam jsou takove pekne konklavni repro
Tá dyha je použitá aj na origo bedniach pozri tu. Akurát s čiernym čelom a v tomto prípade to bude celé dyha.
Ja to tiež rád sledujem. Preto som sa aj dal na túto "reportáž"primare píše:Acon
....... Jinak dík za tu reportáž. Baví mě sledovat, když někdo šikovný něco tvoří. Viz např. MartinP ty Sonusy...

schyľuje sa k dyhovaniu a vraj je v úzkom výbere toto:

alebo Palisander radiál

A keďže mám rád výrazné kresby prírody a na dreve zvlášť, tak mňa úplne dostal Fláder tangenciál. Aj keď si myslím, že táto dyha si zaslúži veľkú plochu, čiže väčšie bedne.

- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
aromakasar

. a takto to vyzerá namorené a nalakované

doporučujem, je to dyha ktorá sa veľmi dobre spracúva a morí , nevýhodou je hlbší pór a následné postupy pri lakovaní