Návrhy, ktoré sem dávam sú realizovateľné, pretože dyha je. Iná by sa musela kupovať....pink panter píše:
aromakasar
. a takto to vyzerá namorené a nalakované![]()
![]()
doporučujem, je to dyha ktorá sa veľmi dobre spracúva a morí , nevýhodou je hlbší pór a následné postupy pri lakovaní
DIY alternatíva - GAMMA AUDIO Katana
Re: DIY alternatíva - GAMMA AUDIO Katana
Vzhledově jsou ty druhé dvě dýhy daleko lepší, z jiných hledisek se k nim vyjadřovat nechci (Acon asi tuší). Nebál bych se ani poslední, pokud po přiložení nebude tím skosením nějak nehezky zničená.
Z těch původních se mi moc líbil evropský ořech. Ořechy (dýhu) mám ostatně velmi rád, jednotlivé lokality tomu dávají fantastickou variabilitu.
Z těch původních se mi moc líbil evropský ořech. Ořechy (dýhu) mám ostatně velmi rád, jednotlivé lokality tomu dávají fantastickou variabilitu.
nazov firmy je GEMME AUDIO reproduktor sa vola KATANA,ale sorry DIY sa moze volat GAMMA AUDIO 

Ano, je to preklep, no keď som si to všimol, už bolo neskoro na editáciu a nakoniec je to jedno.ketas píše:nazov firmy je GEMME AUDIO reproduktor sa vola KATANA,ale sorry DIY sa moze volat GAMMA AUDIO