Děkuji a přeji všem inspirativní čtení a diskuze

DAC žere nekomprimovaný datový stream PCM formátu, který mu může kterýkoliv slušný přehrávač připravit z WAV, FLAC, MP3 i mrtě dalších formátů...jirie píše: ↑25 úno 2018 11:23Právě jsem si stáhnul prvního průzkumného chrousta ze Supraphonline.
Bohužel DAC žere jen WAV. Někde už to tady padlo, že je možné FLAC převést na WAV bez ztráty kvality.
Byl by někdo tak laskav a poradil jak na to?
Jěště by mě také zajímalo v jakém formátu jsou na Supraphonline alba v HiRes?
Díky všem.
muj prispevek byl konstatovani, ze jsem na toto rozliseni nenarazil, tva odpoved je jen bezduvodne napadani ... p.s. pocitas si prispevky ? jinak diky za osloveni "synu" ... co mi tata pred deseti lety a mama pred 5 umreli nikdo mi tak nerika ...
Omlouvám se,ale nakonec byla příčina jindeRedBaron píše: ↑25 úno 2018 13:53DAC žere nekomprimovaný datový stream PCM formátu, který mu může kterýkoliv slušný přehrávač připravit z WAV, FLAC, MP3 i mrtě dalších formátů...jirie píše: ↑25 úno 2018 11:23Právě jsem si stáhnul prvního průzkumného chrousta ze Supraphonline.
Bohužel DAC žere jen WAV. Někde už to tady padlo, že je možné FLAC převést na WAV bez ztráty kvality.
Byl by někdo tak laskav a poradil jak na to?
Jěště by mě také zajímalo v jakém formátu jsou na Supraphonline alba v HiRes?
Díky všem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti